Terratec PHASE 26 - az újabb fázis

A Terratec PHASE 26 USB a második olyan termék, amelyet a vállalat a Producer Line-sorozat részeként a (fél)"professzionális" felhasználók részére dob piacra. A kártya 24-Bit/96 kHz-es alapparaméterekkel, két analóg bemenete, hat analóg kimenete, valamint két S/PDIF digitális (egy optikai, egy koax) csatlakozója van. Persze nem feledkezhetünk meg a MIDI-portról, a mikrofon- és a fejhallgató-csatlakozóról, és az "előerősítőről" sem.


Forrás: www.computerbase.de

A két sztereóbemenetből az egyik a stúdióeszközökhöz, a másik a lemezjátszókhoz tartozik, a mikrofon- és a fejhallgató-csatlakozó hangereje szabályozható, míg a MIDI 16 csatornás. A hangkártya csak egy szabad USB-portot igényel, és használható mind PC-n, mind Macintosh-on. A Terratec PHASE 26 USB ára 300 euró.


Forrás: www.computerbase.de



(az itt is felemlegetett "professzionális" jelzőt azért kéretik fenntartásokkal kezelni, hiszen amíg 300 euró "csupán" 80e ft, addig ez az egység nem lesz professzionális - nem mintha a gyengébb forint segítene ezen.. a kérdés persze nem egyszerű, egy audigy-akárhányhoz képest nyilván profi(bb), jel/zaj viszonyra, dinamikára, stb., de amíg lehet kapni hangkártyákat 3-5-600e ft-okért is (pl. emagic, marc of the unicorn, etcetc..), addig ezt a szuper latívuszt inkább ne sajátítsuk ki, mert akkor azoknak már nem marad semmi..)

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés