Feltűnt egy Cannon Lake-et rejtő Lenovo notebook

Az Ideapad 330-as modell csak Kína számára érhető el, a letiltott IGP-t pedig egy AMD Radeon RX 540 helyettesíti.

A tegnapi napon írtunk arról, hogy a Cannon Lake már egy létező termék, még ha nincs is nagy dobra verve. A linkelt hírben szereplő Core i3-8121U-s processzor feltűnt a Lenovo Ideapad 330-15ICN-ben, a letiltott IGP-t pedig egy AMD Radeon RX 540 helyettesíti.

Maga a notebook teljesen átlagos, 378 x 260 x 22,7 mm-es kiterjedésű, 2,1 kg-ot nyom a mérlegen, a 15,6 hüvelykes kijelzője pedig TN panelt használ, amelynek a felbontása 1366x768 pixel. Az akkumulátor kapacitása nincs megadva, de a kínai kereskedők szerint 5 órányi üzemidőt biztosít. A rendszerről nem hiányzik a Gigabit Ethernet, ami mellett megtalálható két USB 3.0 és egy USB Type-C interfész, egy 3,5 jack aljzat, valamint egy HDMI kimenet. Meglepetésre optikai meghajtót is kapott, bár a célpiac Kína, ott pedig ez jellemzően igény szokott lenni.

Az alapkonfiguráció 4 GB-nyi, 2400 MHz-es effektív órajelen üzemelő DDR4-es memóriát használ, ami rá van integrálva az alaplapra, és a processzor egycsatornás módban éri el. Ez kiegészíthető egy SO-DIMM modullal, illetve opcionálisan rendelhető a rendszerhez 16 GB-nyi Optane SSD gyorsítótárazási céllal, mivel az alapértelmezett adattároló egy 500 GB-os HDD.

A mobil masina nem valószínű, hogy eljut nyugatra, de Kínában már kapható, a kezdőára pedig átszámítva 450 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés