Hirdetés

Kapható a Dell tapicskolható, terpeszállásra is képes monitora

A Dell még a múlt hónapban jelentette be, hogy készül egy új monitorral, ami erősen épít a Windows 8 tapogathatóságára. Ennek megfelelően a 21,5"-es S2240T jelzésű Full HD-s, tízujjas érintőkijelző köré egy olyan állványt fabrikáltak, ami nem csak tetszetős, de akár 60 fokos dönthetőséget is lehetővé tesz.


[+]

A terpeszállásba küldhető monitor persze nem világszenzáció, más gyártóktól is láthattunk hasonlót. Sőt, a Dell korábban bemutatott, S2340T névre hallgató modellje is kínál extrém dönthetőséget, de ott a jelenlegitől eltérő mechanizmust alkalmaztak. A most bemutatott kisebb modellnél kevésbé bonyolult, de látszólag stabilabb megvalósítás mellett döntöttek. Cserébe le kell mondani arról, hogy a kijelzőt teljesen az asztal lapjával párhuzamos állásba hozzuk, be kell érnünk az említett 60 fokkal. Mindenesetre (a biztonság kedvéért) a VESA furatokat sem spórolták le a hátoldalról, így a fali konzolokkal való kompatibilitásról sem kell lemondani – de ebben az esetben egy olcsóbb modellel is beérhetjük.


[+]

A VA paneles (vélhetően AMVA-ról van szó) monitor 178 fokos betekintési szögeket, 3000:1 natív kontrasztarányt, 12 ezredmásodperces válaszidőt és 250 cd/m² fényerősséget ígér (LED háttérvilágítással) az említett tapizhatóság és 1920x1080 képpontos felbontás mellett. Az sRGB színlefedettséggel rendelkező termék hátoldalán DVI-D, D-Sub és HDMI bemeneteket találunk, valamint az érintésérzékeny funkció kihasználásához USB 2.0-s összeköttetéssel is rendelkezik.


[+]

Az alacsony, mindössze 20 wattos fogyasztással kecsegtető Dell S2240T kijelző három év garanciával bruttó 105 000 forintos áron került a hazai boltokba.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Előzmények

Hirdetés