Eldobják a kábelt a játékosoknak szánt Corsair újdonságok

Vezetékes és vezeték nélküli üzemmódban is használhatók a Corsair új perifériái.

Új, játékosoknak szánt billentyűzettel, ölpárnával (!), egérpaddal és egérrel jelentkezett a Corsair, amelyek vezeték és vezeték nélküli kapcsolattal is használhatók, az utóbbi pedig még vezeték nélküli töltésre is képes.


[+]

Az újdonságok közül a K63 Wireless billentyűzet TKL (numerikus rész nélküli) kivitelt kapott és Cherry MX Red kapcsolókat használ, pont úgy, ahogy a vezetékes testvére, a tavaly márciusban piacra került K63 is tette. Vezeték nélküli üzemmódban választhatunk alacsony (1 ms) késleltetésű, játékra optimalizált rádiós kapcsolat és a Bluetooth között, ahol az előbbi egyben 128 bites AES titkosítást is kínál a biztonságra érzékeny felhasználóknak (a Bluetooth esetében ez alapból adott). Háttérvilágításként kék LED-eket kapunk, gombonkénti programozhatósággal, makrókkal, a beépített akkumulátor pedig vezeték nélküli üzemmódban 75 órányi üzemidőt biztosít.


[+]

A K63 kiegészítője a K63 Wireless Gaming Lapboard, amely gyakorlatilag egy ölünkbe vehető párna, memóriahabos alsó résszel, tetején pedig billentyűzetnek és egérnek kiképzett részekkel. Speciális funkciója lévén, itt a vezeték nélküliség már eleve adott.


[+]

A K63 billentyűzethez hasonlóan vezetékes és vezeték nélküli üzemmódban is működik a Dark Core RGB SE egér, hangsúlyozottan jobb kezünkhöz tervezett formával, cserélhető oldalsó lemezzel, kilenc programozható gombbal, és 100-16 000 dpi között állítható felbontással. Mindehhez az alapokat egy PMW3367 szenzor biztosítja, a gombok alatt pedig Omron kapcsolókat találunk.


[+]

A méretes, 127 x 89 x 43 mm-es, 128 grammos és háromzónás RGB megvilágítással szerelt egérbe Qi rendszerű töltő is került (ugyanezekkel a specifikációkkal, de Qi nélkül jön a szimpla Dark Core RGB), amelyet a hozzá passzoló, szintén új MM1000 Qi töltős egérpaddal párosítva használhatunk ki. Ez a kemény pad 350 x 260 mm-es felületet kínál, ennek jobb felső sarka alá került a vezeték nélküli töltő, amely persze a Dark Core RGB SE mellett bármilyen Qi kompatibilis eszköz töltésére felhasználható. Sőt, a tartozékként járó Qi adapter és az USB 3.1 (Type-A) csatlakozónak köszönhetően még az ezt nem támogató eszközöket is el lehet látni árammal.


[+]

Ami az árakat illeti, a K63 vezeték nélküli billentyűzet 109, a lapboard pedig 59 dollárba kerül, csomagban viszont némi kedvezménnyel, 159 dollárért vásárolhatók meg. A Dark Core RGB egér 79, az SE változata 89 dollárt kóstál, míg az egérpad 79 dollárba kerül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés