Hirdetés

Bemutatkoznak a DTK új tápegységei

A hazákban is megbízhatóságukról ismert DTK tápegységek családja két új, 460 wattos modellel bővült. Noha más gyártóktól már régóta láthattunk 500 wattot is meghaladó teljesítménnyel rendelkező tápcsodákat, a DTK e tápegységeket a csúcskategória helyett ár tekintetében a középkategóriába pozícionálta.

A PTP-460PFC több ponton is szakít az eddigi DTK-s hagyományokkal. A levegő áramlását kettő, meglepő módon egymással pontosan szemben elhelyett 8 cm-es, fordulatszám-szabályzott ventilátor biztosítja. A keletkező szélzajt a legkisebb légellenállású ventiráccsal küszöbölték ki. A szoknyázott 20 pines tápcsatlakozó mellett 8 darab "nagy" és kettő "kicsi" csatlakozót találunk, ami a legtöbb otthoni környezetben üzemeltetett rendszer esetében is több mint elég.


Forrás: www.dtkcomputer.hu

Áramtalanítani sajnos csak a tápkábel kihúzásával tudunk, mivel főkapcsoló nem található a tápokon. A szokásos biztonsági szolgátatások: túlfeszültség, rövidzár, valamint túlterhelés elleni védelem természetesen részei a csomagnak, amit a TÜV és CE minősítések is igazolnak.

A PTP-460PFC-E egyedül a 24 + 8 tűs Xeon alaplapokhoz tervezett tápcsatlakozóiban nyúj többet. A forgalmazó belső tesztjei során gond nélkül üzemeltetett egy 2,66 GHz-es dual Xeon konfigurációt, egy SCSI320-al felruházott "Bryson" kódnevű Intel alaplapban.

A tápegységek ajánlott végfelhasználói ára nettó 14 820, illetve 16.900 Ft körül alakul, a garancia 2 év.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés