Zeldás kiadást tervez a Switch OLED konzolból a Nintendo

A változások a külsőt érintik, és most a gyártó nagyon odatette magát.

A Nintendo prezentált egy új Switch kiadást, amelyről talán bátran állítható, hogy az eddig legszebb alternatíva a külsőségekre figyelő, játékspecifikus dizájnt használó opciók között.

A Nintendo Switch – OLED Model – The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition neve sokat elárul, hiszen a belseje megegyezik a már elérhető Switch OLED konzollal, de a kinézete a május 12-én érkező The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom játék rajongóit célozza. Ráadásképpen a Switch Pro gamepadet, valamint a hivatalos hordtáskát is átdolgozzák a japánok, de ezeket külön kell majd beszerezni rendre 75 és 25 dollárért.

Az április 28-án érkező új Switch alternatíva sajnos a 360 dolláros árával picikét drágább lesz a normál kiadásnál, de 10 dolláros különbség nem jelentős, valószínűleg a rajongók örömmel kifizetik az extravagáns dizájnért cserében. Fontos hangsúlyozni ugyanakkor, hogy a játék nem képezi a csomag tartalmát.

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy a játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szüksége. Ez mára megváltozott: a gamer laptopok sem maradnak le mögöttük.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés