4 GB-os GeForce GTX 680-as VGA-val állt elő az MSI

Az MSI egy új GeForce GTX 680-as VGA-t mutatott be, mely amellett, hogy gyárilag tuningolt megoldás, megkapta a cég Twin Frozr III hűtőjét, illetve 4 GB VRAM került rá. Az említett hűtő hővezető csövekkel tarkított méretes bordát használ, melyet két darab ventilátor tesz hűvösre, mindezt alacsony zajszint mellett. Az újdonság a referenciakártyák nyomtatott áramköri lapjának módosított változatára épül, továbbá maradt a két darab 6 tűs PCI Express tápkonnektor, mely a komolyabb tuningnak nem kedvez.


[+]

A GK104-es lapka képességeit kamatoztató, gyárilag tuningolt termék 1536 CUDA magja 1058 MHz-en, míg a 4 GB-os GDDR5 szabványú fedélzeti memória effektív 6 GHz-en üzemel. A GPU Boost a gyártó állítása szerint átlagosan 1124 MHz lesz. Itt megjegyezzük, hogy az NVIDIA 1006 MHz-es magórajelet ajánl 1056 MHz-es GPU Boosttal, és ezekre a paraméterekre is épít majd egy Twin Frozr III hűtővel felszerelt 4 GB VRAM-mal dolgozó GeForce GTX 680-at az MSI, mely nem sokkal a gyári tuningot alkalmazó verzió után érkezik.

Az MSI a kártya hátlapján nem változtatott, így továbbra is két darab dual-link DVI, egy 3 GHz-es HDMI 1.4a, illetve egy DisplayPort 1.2 HBR2 interfész található rajta. Szokás szerint a csomag része az Afterburner nevű tuningprogram, mely teljes mértékben kezeli majd a kártyát. Az új termék nagyjából 20%-kal lesz drágább a korábban megjelent 2 GB-os verzió aktuális árcédulájánál.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés