Hirdetés

Mophie Outride: terepruha az Apple iPhone-nak

Hirdetés

Aki aktív életet él (nos, inkább a hiperaktív lenne itt a találó szó), és félti okostelefonját, annak kínál most megoldást a Mophie Outride nevű termék. Az Outride egy igen érdekes és ötletes kiegészítő, ami a gyártó saját szavaival élve „egy olyan hardverből és egyedi szoftverből álló megoldás, ami a földi és vízi extrémsportok kedvelőinek kezébe adja a lehetőséget, hogy trükkjeiket és minden egyéb megismételhetetlen pillanatot felvegyenek és megosszanak, kizárólag az Apple iPhone okostelefonjuk használatával”.

Az Outride vízhatlan és ütésálló; a csomagban mellékelve megtalálható többféle egyedi gyorsreteszes szerelék, melyekkel szörfdeszkára, biciklire, vagy más sporteszközre szerelhető a telefon. Az Outride része egy nagylátószögű optika, melynek 170 fokos látószöge befogja a teljes zúzást.

Az Outride applikáció (vagy programja) segítéségével aktívan részt vehetünk mások eseményein, élőben követhetünk profi sportolókat, miközben a legfrissebb meneteket nézhetjük szerte a világból. Olyan lejátszási listát is létrehozhatunk, ami a legfrissebb és legmenőbb tartalmakat gyűjti össze számunkra, hogy amikor csak kedvünk tartja, azokat megnézhessük. A Mophie Outride kompatibilis az Apple iPhone 4 és 4S-sel, s szeptember közepétől lesz megvásárolható 130 dolláros áron.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

Hirdetés