- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Hány epölöst láttam aki otthon hagyta a spéci kis töltőt aztán lemerült a telefonja, nem lehetett BT-n file-t cserélni, nem lehetett PC-re dugni stb. Nekünk mezei parasztoknak meg elég volt egy töltő a 20 telefonhoz, amivel egyből a PC csatlakozást is megoldottuk
Hát én meg ezt nem cserélném el.
Szerintem a probléma inkább az, hogy nem használ az összes telefon egységes interfészt. Tőlem aztán lehetne ez az epölé is, csak használja mindenki más is ugyanazt.
Dchard
-
vamzi
senior tag
Rosszul tudod, mert az iphone is megbírkózik ezekkel a megoldásokkal. Ha nem is out-of-the-box, de utólag telepíthető. Szerintem az androidra is csak utólag telepíthető. Illetve van hozzá hdmi átalakító is.
De egyébként pedig ezek a kiegészítők csak itthon drágák. Az usában egészen baráti ára van. Szóval lehet, hogy szar epöl meg minden, de az a rendszercsatlakozójuk az hatalmas találmány, nem adnám egy micro usbért...
-
dchard
veterán
WIFI és DLNA. Szinte minden felső kategóriás androidos telefon tudja, vagy ami még jobb lenne: mini HDMI.
Szóval vanak itt szabványos megoldások, csak használni kellene őket.
Persze az, hogy a szifon sem egyiket sem másikat nem támogatja... Nos az ilyen vásálóknak maradnak a méregdrága termék specifikus megoldások, mint például ez amiről a cikk szól.
Ha nekem fontos lenne a video kimenet, akkor vennék mini HDMI-s okostelefont amit bármilyen TV-re, projektorra rá lehet tolni.
Dchard
-
aSzakember
tag
pl HTC Media Link.
a többi gyártó megoldását nem ismerem, de biztosan meg lehet oldani a felsőbb kategóriás telefonokkal az ilyesmit. vagy ha nem, akkor ez szól a gyártóknak is..
a telókban már 4 magos procik vannak, meg gigányi memóriák, kb erősebbek a telefonok mint az otthoni P4-es konfigom, és nem lehet kitenni a hd tartalmakat külső kijelzőrenem jó ez így
-
vamzi
senior tag
válasz
aSzakember #16 üzenetére
És a multiplatformot hogyan oldanák meg? A legtöbb telefonon csak mini/micro usb van. Azon meg nem annyira jön ki a teló képe. Már amennyire én tudom...
Kézen fekvő az iphone használata, mivel az azon lévő csati széleskörű funkcionalitással bír. -
aSzakember
tag
pff.. megin ájfón
várok már valami ilyesmi cuccot, de mondjuk lehetne multiplatform.
fél tenyérnyi méretű fullhd, nappali fényben is kontrasztos-tűéles projektort ne várjon (egyenlőre) senkide arra tökéletesen jó lehet egy ilyen, amire kitalálták..
de könyörgöm, ne mindent csak iPhone-ra
-
ZooLee
senior tag
válasz
freemanone #13 üzenetére
Hát, va rajta, de ekkora ökörséget csinálni...
Ez a lehető legnagyobb marhaság, mert külön kábelt kell vinni a töltéshez. Miért nem egy dokk-csatlakozót tettek rá akkor már? Így ihetsz magaddal egy micor (mini?) USB töltőt is...
Z.
-
freemanone
addikt
Értem én, hogy ez feature nem bug, de az sztem gáz, hogy nem lehet tölteni használat közben sem a telefont, sem a projectort...
Amúgy jó kis cucc lenne ez, csak legyen már kábeles csatlakozása, amiből alapból járhatna hozzá 2db, egy micro usb, meg egy apple dock féle csatival ellátott, ami mellé legyen még egy töltő csati a projectoron és így nem merítené, hanem tölthetné a telefont ami meghajtja. Sokkal életképesebb elgondolás számomra. -
madgie
titán
Mármint mit kellene használni? Micro USB-t? Nemrég lett szabvány, az Apple meg a legelső iPhone óta ugyanazt a csatalakozót használja. Meg lehet nézni, hány dokkolós kütyüt építettek (és erősítőt!) erre. Az, hogy hülyeség vagy sem, az magánügy. Fogy, viszik, kell rá... itthon persze nem feltétlenül. Kábelelkkel most is el tud szórakozni, ha van jack bemenet a kütyün, de stabil Micro USB interfészt hová tegyenek rá, meg hogy? Alig van két olyan telefon, ahol ugyanott lenne a Micro USB csati. A tetején, oldalt bárhol, alul, akárhol lehet, nincs stabil helye.
-
dchard
veterán
Már elnézést kérek, de azért mert sznobok az angolok, szerintem a 3,5-es jack még mindig inkább szabványos és eltejedt, mint az Iphone semmivel nem kompatibilis csatlakozója. Tehát azért mert nálatok a munkahelyen ilyen dokkolót vettek egy normális mikrohifi helyett, ami az Apple termékein kívül semmi mással nem kompatibilis a hófehér sznobéria miatt még ne kiáltsuk ki világszabvánnyá, azt hiszem sokkal több olyan telefon és még több olyan készülék van a világon, amin van 3,5 jack, de nincs semmivel nem párosítható Apple csati.
A projektorhoz meg: igen tudja táplálni az Iphone még újabb 60 percig aztán mindkettő kuka, mert amíg be van dugva a projektor a seggébe, addig nem tudod tölteni sem a telefont sem a projektort. Igazi műszaki zseni lehetett aki ezt kitalálta....
madgie: de van rajta, viszont a többi telefonon és lejátszón nincs Apple féle csatlakozó, ebből is következik, hogy azt kellene használni ami több terméken van.
Dchard
-
fourgee
csendes tag
???
Nem Magyarország vásárlóközönsége a célcsoport. Az Egyesült Királyságban még 2010 szeptemberében kötöttem 2 éves szerződést az egyik mobilszolgáltatónál (Vodafone). Havi 30 fontot fizetek (az akkor 11 ezer forint volt, most nem tudom mennyi), cserébe van korlátlan SMS, 1GB adatforgalom és X száz perc beszélgetés. Meg még ideadták mindenféle egyéb költség nélkül a Samsung Galaxy S-t, kártyafüggetlenül. Az iPhone 4-et 1-2 hónappal később asszem 40 fontért adták hasonló feltételekkel.
Mivel jóval kezdvezőbbek a tarifák, meg a telefonárak, ezért rengeteg iPhone van forgalomban. A Tokina nagyon helyesen, nem XY telefonhoz gyártja ezt a projektort (pl. a Galaxy S-en felül, bal oldalon van az USB csatlakozó, az S2-n asszem alul középen, mindig minden változik minden telefonon, míg iPhone, iPod, iPad, ugyanaz a csatlakozó évek óta), hanem ahhoz, amelyikkel biztosan mindig kompatibilis marad.
Sokan fikázzák az iPhone-t hogy nem kompatibilis semmivel sem. Nos, Londonban jó pár helyen dolgoztam. A kompatibilitásról annyit, hogy minden munkahelyemen volt iPhone/iPod dokkolós zeneljeátszó eszköz. A mindennel kompatibilis Androidos telefonomat nem lehetett rákötni, akinek meg a semmivel sem kompatibilis iPhone-ja volt, annak tudtuk hallgatni a zenéit...
Ha egy ilyen hírt olvastok, ne abból induljatok ki hogy mi van Magyarországon, mert nem a magyar vásárlók fogják ezt a céget sem eltartani.
-
yknarf
tag
"Óriási"!
-
Phvhun
őstag
Honnan jönnek ezek az értelmetlen felbontások?
-
atus72
őstag
Második hallásra is értelmetlennek tűnik hogy csak az iPhone-al működhet...
-
fi:zi'k
nagyúr
Most komolyan, ez a cím?!
-
vamzi
senior tag
Az aksit leszámítva egészen pofás kütyü. Még egy picit növelnek a fényerőn és ideális pocketor(pocket projector, most találtam ki
) lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Akár ötven hüvelykes kép léterhozására is képes Regxia RGP-12i.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Nyaralás topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gitáros topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest