Hirdetés

Midi ház a Lian Li műhelyéből

Ezúttal egy egyszerűbb, középméretű házzal jelentkezett a Lian Li. A PC-9 209 x 435 x 488 milliméteres befogadó méretekkel rendelkezik, és amint azt a gyártótól megszokhattuk, alumíniumból készült. Belsejébe ATX vagy microATX méretű alaplapok szerelhetőek, elöl a lyukacsos szellőzők mögött öt darab, 5,25 hüvelykes meghajtónak kialakított hely található.

Lian Li PC-9
[+]

A mindössze 5,14 kilogrammos ház felülete szálcsiszolást, majd fekete festést kapott. A tápegység a ház aljában kialakított, rezgéscsillapítókkal ellátott helyre szerelhető. Eredeti helyét egy 120 mm-es ventilátor foglalja el, aminek fordulatszáma egy háromállású kapcsolóval 1020/1240/1500 rpm-re változtatható. Itt kerültek kialakításra – a vízhűtéssel rendelkezők dolgát megkönnyítendő – a rendszer csöveinek számára fúrt, gumival bélelt lyukak is.

[+]

Merevlemezeket vagy más, 3,5 hüvelykes meghajtókat egy SATA csatlakozókkal ellátott, kiszerelhető keretbe lehet rögzíteni, összesen négy darabot. Az egységek hűtéséről egy oldalt elhelyezett 120 mm-es ventilátor gondoskodik, ami golyós csapágyazású, maximális fordulatszáma pedig 1500 rpm lehet. A ház tetején kapott helyet egy kinyitható ajtó alatt megbújva az I/O panel, amin négy USB, egy FireWire, egy eSATA port, fejhallgatóbemenet és hangszórókimenet kapott helyet. Mellettük a bekapcsológomb és a reset található.

[+]

A Lian Li megkezdte a házak szállítását, így azok hamarosan felbukkanhatnak a boltok polcain is, a gyártó az ajánlott végfelhasználói árat 190 dollárban szabta meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés