Melyik volt a legjobb 3DMark?

Az időről-időre megjelenő 3DMarkok mellett néha érdemes visszagondolni, hogy honnan indult ez az egész. A FutureMark ráadásul most ünnepli a 3DMark 15 éves évfordulóját, amihez természetesen gratulálunk, de hogy mi is részesei lehessünk ennek az eseménynek a vállalat feltett egy egyszerű kérdést: melyik volt a legjobb 3DMark? Másfél évtized persze hosszú idő, így az emlékek esetleg már megkoptak. Éppen ezért a FutureMark létrehozta az alábbi oldalt, ahol az összes eddig megjelent 3DMark tesztprogram letölthető, és esetlegesen újranézhető egy mai modernebb konfiguráción is.

A voksoláshoz az alábbi linken kell regisztrálni, majd az erre létrehozott topikban lehet szavazni az eddigi kedvencre. A szavazók között a FutureMark kisorsol egy 3DMark Fire Strike szörnyet ábrázoló szobrot, amiből nagyon kevés van a világon, így az eszmei értéke magas lehet.

Szavazni már csak azért is érdemes, mert a 3DMarkok fejlesztése nem állt le, így könnyen lehet, hogy a beérkező voksok befolyásolják a FutureMark terveit a következő generációs tesztprogrammal kapcsolatban.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés