Megérkezett a RivaTuner 2.0 végleges változata

Végleges, 2.0-s verziójához érkezett karácsony másnapján a gépbuherátor berkekben rendkívül nagy népszerűségnek örvendő RivaTuner tuningalkalmazás. A program, mellyel NVIDIA és AMD ATI Radeon videokártyák működési paramétereit lehet szabályozni, hosszú hónapok, évek munkája után érkezett el fejlesztésének eme állomására, amit a projekt atyja, Alexey Nicolaychuk sorsdöntő lépésnek nevezett nyilatkozatában.


Nem csak órajeltuningra használható

Sorsdöntő a programozó és a szoftver életében egyaránt, Alexey ugyanis bejelentette, hogy egy ideig most biztosan nem fejleszti tovább az alkalmazást, felszabaduló idejét pedig családjának és a pihenésnek szenteli. A programozó egyelőre nem nyilvánította ki határozottan, hogy döntése a RivaTuner projekt végleges leállítását jelenti-e, ugyanakkor a RivaTuner otthonának tekintett guru3D weboldalon megjelent üzenetében egyelőre „semmi biztosat” nem ígér a jövőt illetően.

A RivaTuner most megjelent végleges kiadásában számos korábban felfedezett hibát kijavítottak, a szoftver immár ismeri a legújabb GPU-kat illetve eszközmeghajtókat, valamint minden eddiginél teljesebb DirectX-paraméterezést nyújt. A legfrissebb RivaTuner újdonságai a guru3D weboldalon olvashatók, ugyaninnen letölthető az új szoftver.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés