Hirdetés

Megérkezett a Phanteks új háza

Az Eclipse P500A a szellőzésre és a világításra is koncentrál, továbbá két külön rendszer is kiépíthető benne.

Frissítés: Közben megérkeztek a korrigált árak, így a cikkben már ezek szerepelnek.

Hivatalosan is bejelentették a Phanteks új gépházát, az Eclipse P500A-t, amely hazánkba várhatóan a következő hetekben érkezik majd meg, kiviteltől függően 32 000 illetve 42 000 forint körüli áron. Már ebből az összegből is érezhető, hogy a P500A szigorúan a felső kategóriát célozza, de cserébe tényleg elég sok mindent kínál annak, aki hajlandó rááldozni ezt a pénzt.


[+]

Az 510 x 240 x 505 mm-es (Ma x Sz x Mé), 8 kg-os egység E-ATX, illetve annál kisebb alaplapok fogadására képes, és hét „normál” helyzetű bővítőhely mellett három függőleges foglalatot is kínál, elsősorban VGA-k számára, amelyhez persze külön kell majd megvásárolni a szükséges kábelezést. Szintén opciós termék egy második alaplapi tálca, amellyel egy második, Mini-ITX méretű rendszert is beépíthetünk a felső burkolat alá, persze csak integrált grafikával és alacsony hűtési igényű CPU-val.

Szimpla PC otthonaként használva a feketében és fehérben is elérhető, hálós előlapú P500A-t számtalan adattárolót és ventilátort (vagy éppen vízhűtéshez radiátort) építhetünk bele – ezeket, és a további fontos adatokat a lenti táblázat összegzi. Az ház többféle verzióban is elérhető lesz, az említett színváltozatok mellett választhatunk szimpla fekete és ARGB-s légkavarókkal rendelkező modellt is. Mindkét esetben egyébként három darab 14 cm-es ventilátor szerepel a tartozékok között.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés