Ütős kameraduóval jelentkezett a Media-Tech

A Media-Tech két új kamerát jelentette be, melyek az MT4038-as és MT4039-es jelzést viselik, és rendre D-MENTION, illetve TRINIUM HD fantázianévre hallgatnak. A mini HDMI kimenettel felszerelt kompakt újdonságok Full HD-s felbontású, H.264-es videót képesek készíteni másodpercenként 30 képkockás sebességgel. A felvétel megfelelő minőségét nagyteljesítményű LED biztosítja, így gyenge megvilágítás mellett, vagy akár éjszaka is lehet használni a terméket. A videókon kívül az újdonságok igény esetén 16 megapixeles képeket is készítenek.

Az MT4038-as megoldás érdekessége, hogy a normál, úgymond 2D-s mellett képes sztereó 3D-s videók és képek rögzítésére is. Ez a termék tízszeres digitális zoomot alkalmaz, a tartalmat pedig 3,2 hüvelykes kijelzőn keresztül lehet nyomon követni, ráadásul a panel parallax barriert használ, azaz a mélységérzetet szemüveg nélkül is biztosítja. A felvételeket maximum 32 GB-os SDHC szabványú memóriakártyára lehet menteni.

Media-Tech MT4038
Media-Tech MT4038

Az MT4039-es termék nem képes sztereó 3D-re, de két darab 32 GB-os memóriakártyát is fogadhat – SDHC és MicroSD szabványút. A kamera négyszeres digitális zoom mellett már ötszörös optikai zoomot is támogat, emellett a 3 hüvelykes kijelző érintésre érzékeny, így a termék vezérlése is nagyon egyszerű lehet.

Media-Tech MT4039
Media-Tech MT4039

A lítiumion akkumulátorral rendelkező kamerák többnyelvű menüt tartalmaznak, továbbá mindkét újdonság mellé jár egy Arcsoft szoftver a videoszerkesztés megkönnyítésére. Jó hír, hogy az MT4038 és az MT4039 is elérhető hazánkban is. Előbbiért nagyjából 87 000, míg utóbbiért 48 000 forintot kell majd fizetni a kiskereskedőknél.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés