Nem kávés termosz ez, hanem sokoldalú audioeszköz

Az LG Európába is elhozza SoundPop 360 és P5 fantázianevű hangkeltő masináit.

Az LG bejelentette, hogy hamarosan piacra dobja két új hordozható, Bluetooth támogatású hangszóróját, amelyek áráról egyelőre még hivatalos információval nem szolgált a vállalat. A SoundPop 360 tervezése során állítólag a kávés termoszok szolgáltak inspirációul, mindenesetre tény, hogy a masina külseje egyáltalán nem szokványos.


[+]

A henger alakú kialakítás előnye, hogy hangszóró 360 fokos tartományban képes szétszórni a hangokat, ami az LG állítása szerint nagyon jól jöhet csoportos zenehallgatás során, így például egy kisebb buliban. Az akkumulátor teljesítménye kiemelkedő, hiszen 20 órányi működésre elegendő energia eltárolására képes. A másik készülék, a MusicFlow családba tartozó P5 a multiroom hangsugárzók táborát gyarapítja. A készülék módot ad az Auto Music Play funkció használatára, vagyis azonnal képes elkezdeni a lejátszást, ha az erre alkalmas zeneforrás vételi sugarán belülre kerül. A hangszóró tölthető akkumulátora 15 órás folyamatos lejátszást tesz lehetővé.

LG SoundPop 360
LG SoundPop 360 [+]

A két új hangszóróban megtalálható funkciók között vannak olyanok, amelyek a piacon csak az LG vezeték nélküli eszközeiben érhetők el. Ezek közül a Multi Point például lehetővé teszi azt, hogy egyszerre több Bluetooth kompatibilis eszköz csatlakozzon hozzájuk, így egyszerre akár két felhasználó is átveheti az irányítást a hangszóró felett, megoszthatja egymással zeneszámait. A Dual Play segítségével pedig ― ennek fordítottjaként ― két LG-hangszóró csatlakozhat egyetlen mobileszközre, ami már olyan személyre szabott beállításokat is lehetővé tesz, mint a sztereó mód. A TV Sound Sync funkcióval pedig Bluetooth támogatású tévékhez képesek kapcsolódni a készülékek.

LG MusicFlow P5
LG MusicFlow P5 [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés