Különleges és egyedi fejhallgatók

Miért hordanál unalmas fejhallgatókat, ha valami izgalmasat is viselhetsz? - írja a Trust az új Clubmaster DJ Headset és Femee Headset termékeinek sajtóközleményében. Igazuk van végül is, valóban nem mindennap találkozunk ilyen, lássuk csak, díszes készülékekkel. A Clubmaster DJ kívülről aranyszínű borításával próbálja megnyerni a vásárlóközönséget, „belülről” pedig kiváló minőségű hangszóróival, amelyek tiszta hangzást és mély basszusokat garantálnak a Trust szerint. A fülhallgató szárai kihajthatóak és elfordíthatók. A párnázott kialakítás pedig kényelmes használatot biztosít. Kábelén hangerőszabályzót is találunk mikrofonnal egybeépítve, így online játékokhoz vagy IM szoftverekhez is használható akár. A ClubMaster DJ Headset 42 euróért vásárolható meg.

Trust ClubMaster DJ Headset [+]
Trust ClubMaster DJ Headset [+]

A Femee-vel nem túl meglepő módon inkább a hölgyeket célozták meg, bár ahogy a mondás is szól: ízlések és... A könnyű, fehér fejhallgató is párnázott, így viselése nem kényelmetlen hosszú idő után sem, amihez az állítható pánt is hozzájárul. Ezt is ellátták a mikrofonos hangerőszabályzóval a vezetékén. Nagyjából 15 euróért már beszerezhető a Femee Headset.

Trust Femee Headset [+]
Trust Femee Headset [+]

Az Asus is bemutatott a napokban egy fejhallgatót, a CineVibe névre keresztelt újdonságát, amelyet elsősorban a játékosoknak ajánlanak. A készülék különlegessége, hogy a basszusokat néhány rezgőmotor alkalmazásával tették erőteljesebbé. Természetesen a kényelmes viselés érdekében állítható a pánt és a kipárnázott részekből sincs hiány. A mikrofonja zajszűrős, a számítógéphez pedig másfél méteres USB kábelén csatlakoztatható. A vezetéken található szabályzóval pedig a vibráció erőssége állítható. Nagyjából 94 dolláros áron szerezhető be az Asus CineVibe, a fekete mellett fehér színben is.

Asus CineVibe headset
Asus CineVibe headset

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés