Komfortos Logitech egér utazóknak

Elsősorban noteszgépekhez való használatra tervezte a Logitech a V500 jelzésű vezeték nélküli optikai egeret. Az utazás során adódó mechanikai hatásoknak az alumíniumbetétes háznak köszönhetően ellenálló eszköz ugyan kompakt felépítésű, mégis kényelmes használatot biztosít.

Hátulja 7 fokkal megemelhető, így az jobban tenyérbe illik, egyúttal a használaton kívül praktikusan az egér bendőjében tárolt rádiós adó-vevő egység is ily módon szabadítható ki. Az USB felületű adó-vevővel a 2,4 GHz körüli szabad frekvenciasávban tartja a kapcsolatot, a zavaró interferenciák elkerülése érdekében a csatornák váltogatására is képes. Az áthidalható távolság maximum 10 m.

Az egér gombjai is különlegesek: a jobb és a bal gomb nem válik el a felső borítástól, a görgető pedig nem kerék, hanem egy nyomásérzékeny felület, amely négyutas (vagyis vízszintes és függőleges) görgetést tesz lehetővé. Az áramellátásról két AAA méretű elem gondoskodik, az üzemidő meghosszabbítását a beépített energiamenedzsment-funkció és az egér alján található ki-bekapcsoló gomb segíti elő. A Logitech V500 tokkal és hároméves jótállással 69,95 dolláros áron kerül piacra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés