Karácsonyra ideért a Tesoro új billentyűzete

A Gram széria bővül egy minimalista megközelítést alkalmazó mechanikus tasztatúrával.

A Tesoro új, fekete és fehér színben hozzáférhető, lebegő gombos billentyűzete a Gram MX One névre hallgat, és ugyanarra a fémvázra épül, mint a Gram Spectum vagy az SE Spectrum. Maga a termék 445 mm széles, 139 mm mély, valamint 32 mm magas és egészséges 1,2 kilogrammot nyom a mérlegen. Cherry MX Blue (2,2 mm-es aktuációs táv 4 mm-es úton, 50 cN nyomóerő) és Brown (2 mm-es aktuációs táv 4 mm-es úton, 45 cN nyomóerő) kapcsolók közül egyaránt választhatunk, de az RGB-ről most le kell mondanunk: egyszínű, gombonkénti kék háttérvilágítás pislákol a double shot PBT kupakok alatt.


[+]

A nyomtatott áramköri lapon helyet kapott egy 32 bites ARM Cortex mikrovezérlő, és szoftver sem szükséges a makrózáshoz, illetve a játékprofilok, a fényeffektek és a multimédia vezérlő funkcióinak állítgatásához: babrálásunk eredménye az 512 kB-nyi fedélzeti memóriába kerül. A 6KRO és NKRO üzemmód támogatása magától értetődő, csakúgy, mint az 1000 Hz-es USB kapcsolat, továbbá a kábel egy lecsatlakoztatható, 1,8 méter hosszúságú, harisnyázott darab.


[+]

A kattogós klaviatúrák egy év garancia kíséretében már hazánkban is megvásárolhatók, nagyjából 26 000 forint leszurkolását követően.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés