Jön a Soyo KT600 Dragon Ultra Platinum

A Soyo KT600 Dragon Ultra Platinum annyira új termék, hogy még a Soyo honlapján sem találni róla információt, csupán a sajtóközlemény tudatja velünk: új jövevény érkezett. A gyártó szerint a Platinum-sorozat előző tagjaihoz hasonlóan, ez is ezüst színben pompázik.

Az alaplap a VIA KT600-as chipsetjére és a VIA VT8237-es déli hídra épül, támogatja a 266, a 333 és a 400 MHz-es FSB-s AMD processzorokat. A három memóriafoglalatba maximum 3 GB DDR266-os, DDR333-as vagy DDR400-as RAM-okat rakhatunk. További jellemzők: egy 8x-os AGP-slot, öt PCI-sín, Firewire-port, Serial-ATA-vezérlő, Broadcom integrált gigabites LAN, integrált C-Media hatcsatornás audiochip, S/PDIF kivezetés külön audiokártyán.



A Soyo KT600 Dragon Ultra Platinum azért is lehet érdekes darab, mert a KT400-lapkás elődje volt korábban az egyetlen olyan termék, amely meg tudta szorongatni az nForce-chipsetes alaplapokat. Tuninglehetőségekből most sincs hiány: FSB-állítás, szorzóállítás, processzor-, memória- és AGP-feszültségek beállítása. A Platinum kiadás az S/PDIF-kivezetéssel és a Soyo BayOne AVI Plus box-szal 169, míg a normál változat 99 euróba kerül majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés