Hátizsák-PC a HP-tól

Újabb, hátizsákba épített számítógépet adott ki a HP Z VR Backpack néven – ezt azonban, a már piacon lévő Omen X Compact PC-vel ellentétben nem a játékosoknak, hanem inkább a VR-ral dolgozó fejlesztőknek, dizájnereknek szánja.


[+]

Ettől még az új számítógép elég sok mindent örökölt az Omen változattól, leginkább a külsőt és a töltésre is használható dokkolót, a belseje azonban már nem teljesen ugyanaz: egy Core i7-7820HQ-t kapunk, 32 GB RAM-mal és alapkiépítésben 256 GB-nyi SSD-vel. Ezek mellett Gigbit Ethernet, IEEE 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.2 áll rendelkezésre, az igazán fontos komponens pedig a grafikus kártya, ami jelen esetben egy NVIDIA Quadro P5200, a VR szemüvegek számára elegendő kimenettel.

Mindez összesítve egy 4,65 kg tömegű csomagba kerül beépítésre a menet közben cserélhető akkumulátorokkal együtt – ez utóbbiakról egyelőre nincs más, például a kapacitásukat taglaló információ.

A Z VR Backpack szeptembertől kerülhet a boltokba, ajánlott ára pedig a dokkolóval együtt előreláthatólag 3300 dollártól indul majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés