Hamarosan érkezik a legújabb 770-es alaplap az MSI-től

Négyhavonta új tagot várhatunk az MSI-től a 770-es északi hídra épülő alaplapszériájába? Eddig legalábbis úgy tűnik, menetrendszerűen harmadévenként adja ki a gyártó az AM3-as tokozású, alacsony árkategóriájú termékeit. A tavasszal bejelentett 770-C35 és a nyáron megjelent 770T-C45 után ősszel érkezik a sorozat harmadik, legújabb tagja, a 770-G45. Az első, leginkább szembetűnő változás természetesen a színváltozás, az eddigi pirosról áttértek a ma annyira divatosnak (és talán sokak szerint már unalmasnak) számító kék-fekete dizájnra.

MSI
MSI 770-G45 [+]

Azért a frissítés nem merült ki ennyiben. Az MSI alaplap továbbra is támogatja az AM3-as Phenom II és Athlon II processzorokat. A chipset nyilván maradt az AMD 770, ám a déli híd sem változott, az ACC-t, azaz a bizonyos sorozatú CPU-khoz használható túlhúzást is támogató SB710 került rá. Újdonság a két darab x16-os PCI Express bővítőhely is, ami ebben a formában már támogatja az ATI CrossFireX technológiát. A további bővíthetőséget egy x1-es PCIe és három PCI hely biztosítja.

MSI
[+]

A processzor hatfázisú tápellátásban részesül, a feszültségszabályzó modulja ismeri az Active Phase Switchinget is. Négy DDR3-1600-as RAM kerülhet bele, amik kétcsatornás módban is használhatók. SATA csatlakozóból hatot találunk, amelyek 3 Gbps-os átviteli sebességgel rendelkeznek. Továbbá van még rajta 7.1-es audiovezérlő, Easy OC kapcsoló, Gigabit Ethernet és soros port, meg jó néhány 2.0-s USB aljzat is.

MSI alaplap dobozostól [+]
MSI alaplap dobozostól [+]

Az MSI 770-G45 hamarosan megjelenhet, az ára még kérdéses, de nagyjából 100 dollár körül várható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés