''Hajnali részegség'': CeBIT után szabadon

Ezúton tudatjuk a prohardver minden kedves és kedvetlen olvasójával, hogy szerkesztőségünk megjárta (a jobbik értelemben..) a CeBIT 2002 nevű össznemzetközi IT-kálváriát, amely után jelenleg épp a kád-frigó-ágy Bermuda-háromszögében készül elsüllyedni, persze csak egy "röpke" kurzus erejéig.

A minket ért kinti (szakmai) hatásokról kicsit később szólnánk, és a majd' 400MB-nyi SmartMedia-szelencénket is csak picit később tárnánk fel, miután rendbe szedtük a standokon szanaszét hagyott gondolataink, tehát hamarost. (ez kb. 1db napot fog jelenteni, de lehet, hogy még annyit se)

Addig is legyen "elég", hogy köszönetet mondunk mindazoknak, akik akarva-akaratlanul, de hozzájárultak -természetesen- zökkenőktől sem mentes kalandunkhoz, amely hóeséstől-körömszakadtáig, és még tovább tartott, bár végül is mindössze 3 napot.

Tehát. A Peugeot-nak az Expertért, a Lórinak a Peugeot-ért és az Olympusért (nem a hegy..), a Kovbalnak meg a Kúszónak a remek hajnali improvizációkért (lásd éjszakai "repülés"), a Coolinknek a napijegyekért, M. Bishopnak a szállásért és a visszareklamált 6 eurónyi ágyneműért, a Burger Kingnek a Chicken Supremért, a szlovák határőruraknak és úrhölgyeknek az 5k koronás büntetésért, amit azért mégiscsak sikerült végül EU-konformmá redukálni, Parcinak a kitartásért (ez mondjuk közös érdem volt asszem..), valamint megannyi cégnek és többnyire halál szimpatikus embereiknek, akikkel kint eszmét cserélni módunk volt, tehát nektek-nektek mind nagy KÖSSZÖK, meg ami (majd még) belefér! :))

Azóta történt

Hirdetés