Hordozható készülékekhez való töltővel és külső hangszóróval újít a Genius

Új Apple kiegészítőkkel jelentkezett a Genius a héten, melyekkel elsősorban az iPad, iPod és iPhone tulajdonosoknak lehetnek érdekesek. Az SP-i600 egy dokkoló, mely mindhárom modellhez használható, és azon túl, hogy tölti őket, elsődlegesen hangszóróként szolgál. Két darab 2”-es hangszórót rejtettek el benne, amik 4 wattos teljesítménnyel szólnak és a gyártó állítása szerint kiváló a basszusuk is. A ráhelyezett készülékek el is fordíthatók, így portré és tájkép módban is használhatjuk. Ráadásul még egy apró távirányítót is mellékelnek hozzájuk, így például távolról is vezérelhetjük a filmlejátszást. A Genius SP-i600 ajánlott fogyasztói ára 120 dollár lesz, de bizonyos üzletláncokon keresztül megvásárolva 100 dollárért is hozzá lehet majd jutni a szeptember 15-i megjelenését követően.


[+]

Emellett két töltőt is piacra dobnak hamarosan. Az ECO-i100 típus egy külső keret iPhone-okhoz. Ez a plusz védelmet is biztosító gumírozott oldalú héj egy 1850 mA-es akkumulátort rejt, ami akár 10 órás beszélgetési időt és 230 óra készenléti időt is biztosíthat. Egy év garanciával már 60 dollárért is hozzá lehet jutni holnapi megjelenésétől.

Genius ECO-i100
Genius ECO-i100

Az ECO-u200 egy még egyszerűbb kiegészítő, ami ugyancsak töltőként funkcionál, ráadásul egy jóval nagyobb, 2600 mA-es akkumulátort tartalmaz. Erről micro USB-n keresztül tölthetjük eszközeinket, ami persze ez esetben nem csak Apple termék lehet, hanem bármilyen kompatibilis mobil, vagy akár MP3 lejátszó. Sőt, még árban sem vészes, 50 dollárt kérnek érte.

Genius ECO-u200
Genius ECO-u200

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés