Fő a változatosság!

Ahogy újabban egyik prominens nagykerünk jóvoltából immár bárki számára hozzáférhetők Leadtek márkájú alaplapok, úgy nem kizárt, hogy hamarosan Soltek videókártyát is választhatunk majd a gépünkhöz.

Ehhez persze alapból az kellett, hogy a Soltek és az NVIDIA erről megállapodjon, ami természetesen megtörtént, tehát bőven belefér, hogy rövidesen itthon is feltűnnek majd GeForce2 MX 400-as chip-pel szerelt Soltek feliratú kártyák a kisker forgatagban..

A 32MB-os példányokkal a Soltek a közép mezőnybe kíván betagozódni, ami ugyan elég népes, ám a márka itthoni reputációja sok egyéb gyártóhoz képest viszonylag jónak tűnik, ami mindenképp előny. Hasonlóképp tudott az ABIT is dobbantani itthon: a gyártó alaplapjaival már bizonyított, a felhasználók jó része nyilván ezért választott ABIT Siluro videókártyát magának.

Az ELSA-nak is van itthoni forgalmazója, tehát elvileg belefér, hogy a cég legújabb Ge3 variánsát is kapni majd nálunk. A kártya különlegessége a fekete színű PCB, amellyel méltó szín-társa lehet egy ASUS Black Pearl-nek, hiszen ott ugye az alaplapi nyák bír hasonló színezettel.. A előbbi komponensekhez bátran ajánlható az IBM fekete billentyűzete és egere, sőt, egyes értesülések szerint, egyik nagy monitorgyártónk jóvoltából, egy színben ide illő sorozat is napvilágot látott nemrég: ezek a monitorok csont feketék még bekapcsolás után is, tehát képernyőkímélő sem szükséges hozzájuk, bár a használati értékükből sokat levon, hogy semmi sem látszik rajtuk. Sebaj, státusz-szimbólumnak így is jók..

("Lapzárta" után érkezett a hír, miszerint a sorozatot hibásnak minősítették és visszahívták..)

Azóta történt

Hirdetés