Ellenálló külső SSD, ezúttal a Lexartól

A stílusos dizájnnal rendelkező eszköz fejlesztésekor elsősorban a fotósok és videósok munkakörülményei lebegtek a mérnökök szemei előtt.

Az amerikai cég terméke a Professional SL100 Pro nevet viseli, és szálcsiszolt alumínium burkolatának köszönhetően ellenáll az ütődésnek, illetve vibrációnak, a 256 bites AES titkosítást használó DataVault Lite szoftver segítségével pedig megvédhetjük fontos állományainkat az adatvesztéstől vagy éppen törléstől. A háromféle tárhelymérettel (250 GB, 500 GB, 1 TB) érkező, 55 mm széles, 73,4 mm hosszú, 10,8 mm magas és 70,5 gramm tömegű meghajtó 950 MB/s-os szekvenciális olvasásra, valamint 900 MB/s-os írásra képes, miközben gépünkhöz egy USB Type-C port közvetítésével csatlakozik. A csomagban kapunk mellé USB Type-C to USB Type-C, továbbá egy USB Type-C to USB Type-A kábelt is, ha netán egy picivel régebbi masinával rendelkeznénk.

Az SL100 Pro kompatibilis Microsoft Windows 7/8/10 és Mac OSX 10.6+ rendszerekkel egyaránt, és három év garanciával megtámogatva még e hónap folyamán megjelenik a kereskedések polcain. A legkisebb verzióért 100, a közepes méretű változatért 150, míg a legnagyobb variánsért 280 dollárt kérnek majd el a kasszánál.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Lexar

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés