Egy hírlevél margójára

Amíg az internetben tobzódás egyik tünete feltehetően a "minden ujjra 3 emilcím", addig a másik az "iratkozzunk fel minden hírlevélre, de a kisemmizett nekrofilek kétnapi newsletter-ére legelébb" kell legyen. Aztán nem győzünk magyarázkodni, postázzuk az unsubscribe-os mail-eket, és vagy sikerül, vagy nem.

Nálam egy időben igencsak izmos volt a napi forgalom ezen része, próbáltam lépést tartani, olvastam rendületlen, nehogy lemaradjak valami irgalmatlan fontosról. Persze még így is sikerült, lemaradni, on- és off-line egyaránt, de ez messze vezet. :) Aztán a sarkamra álltam, bár ha cseppet belegondolok, ez a manőver szinte biztos, hogy egyensúlyvesztéssel jár, tehát, hogy miért is ül ez a kép, most hirtelen nem tudom.., mindenesetre megpróbáltam racionalizálni a racionalizálhatatlant, hogy rögvest a dolog sikerességét is megosszam az olvasóval. Ahol lehetett(sikerült), ott visszaadtam a tagságit, de persze volt, hogy ez nem jött össze.

Van tehát pár hírlevél, ami azóta is minden nap megkísért, pedánsan kézbesíttetik reggelente, ám hiába az igyekezet, nálam zárt ajtókra lelnek: a mail dispatcher alázatosan bekéredzkedik, tálcán hozza a kis hírlevél fejét, és nincs kegyelem, még a szerveren kimúlnak a latrok. Ugyanígy végzik a napi rendszerességgel feltűnő víruspalánták és pornószájt frí passzvördök is - rend a lelke mind ennek.

A hosszú felvezetés ellenére, most mégis arról számolnék be, hogy egy merő szeszélyből kegyelmet kapott hírlevél mivel is lepett meg a délután. Történt ugyanis, hogy egy nagykeres napi levelet mégiscsak beengedtem, aztán kicsit el lettem képedve, merthogy az oldalunkon is tesztelt LG CED-8080B jelű 8x/4x/32x-es meghajtó 29500Ft-ért kínálta magát, persze felkiáltójelektől övezve. Nálunk jártakor ugyanezen holmi még 40e Ft fölött tanyázott, innen a hírérték.

És ez akár tendenciának is nevezhető, 30e alatt lassan már egész sok író/újraíró hozzáférhető, tessetek nyitott szemmel járni! :) Emellett a CD lemezek is lassan 100Ft "magasságába" csúsznak, én pedig, úgy fest, elvesztek egy fogadást, amit még 4 éve kötöttem, amikoris le mertem fogadni, hogy "CD lemez 100 alá soha se!" :(

Hirdetés