A D-Link 4G/LTE megoldásokkal készült az MWC-re

A D-Link az idei MWC alkalmával a 4G/LTE mobiltechnológiák megosztására szolgáló eszközökre helyezte a hangsúlyt. A cég szerint öt új LTE készülékük debütál a héten, köztük egy DWR-926 integrált szolgáltatói eszköz, egy 4G mobil NAS router, egy 4G-VDSL hibrid gateway és két ipari M2M gateway. A vállalat minden terméket cloud funkcionalitással is felvértez, így a mobileszközök valós idejű kapcsolatot tarthatnak fenn a személyes felhőben tárolt adatokkal és az otthoni hálózattal.

A DWR-926 LTE 11ac DECT IAD egy LTE-alapú otthoni eszköz lesz. Egyszerre négy DECT készüléken támogatja a VoLTE hívásokat, IEEE 802.11ac vezeték nélküli csatlakozást biztosít a Wi-Fi eszközök számára, ami jól jön a videofolyamok továbbításához, online játékokhoz, IP kamerákhoz, emellett a négy darab gigabites portjára Cloud NAS tárolók csatlakoztathatók. Az eredmény egy olyan otthoni szórakoztató központ, ahol a tárolt filmek, zenék bármely lejátszón vagy okostévén – egyszerre akár több készüléken – lejátszhatók miközben adatforgalmi díj mellett hang- és videó hívások folytathatók, továbbá valamennyi otthoni eszköz és adat elérhető lesz távolról.

D-Link DWR-926 LTE 11ac DECT IAD
D-Link DWR-926 LTE 11ac DECT IAD

A D-Link 4G mobil NAS router a személyes felhőt hozza el egyetlen termékben. Otthoni verziója világító talppal dolgozik, ami dizájnossá teszi a készüléket, az akkumulátoros kivitel pedig a hordozhatóságra lett kitalálva. A termék segítségéve gombnyomásra lehet Wi-Fi hotspotot létrehozni, kibővíthető a meglévő Wi-Fi hálózat lefedettségét vagy fájlok oszthatók meg vele.

A D-Link 4G-VDSL hibrid gateway integrálja a 4G és a VDSL technológia előnyeit. Az élő videofolyamok és a mind nagyobb fájlok továbbítása nagyobb kihívást jelent a telekommunikációs szolgáltatók számára, így az új eszköz két gyors és megbízható Internetelérési utat ötvöz terhelésmegosztási lehetőségekkel. Dinamikusan képes a forgalmat a két irány között vezérelni, QoS szolgáltatást biztosít az IP forgalom számára, és garantálja a triple-play szolgáltatások élményét a felhasználók számára.

D-Link DWR-855 Coolbox HSPA+ és DWR-955 Coolbox VPN 4G LTE/HSPA router
D-Link DWR-855 Coolbox HSPA+ és DWR-955 Coolbox VPN 4G LTE/HSPA router

A fémházas DWR-855 Coolbox HSPA+ router és DWR-955 Coolbox VPN 4G LTE/HSPA router ipari felhasználásra készült. 4G LTE WAN és WLAN felülettel, failover funkcióval, always-on kapcsolattal, redundáns WAN linkekkel és VPN kapcsolattal rendelkeznek, így bárhol, ahol 4G LTE kapcsolat elérhető, ott képes minden üzleti feladattal megbirkózni.

A D-Link az ajánlott fogyasztói árakról még nem nyilatkozott.

Előzmények

Hirdetés