Kiránduláshoz, utazáshoz tervezett strapabíró kamerát a Canon

A kompakt és könnyű IVY REC 13 megapixeles fotók és Full HD videók rögzítésére képes.

A Canon bejelentette, hogy a nyáron indított Indiegogo kampány alapján azt a tapasztalatot szűrték le, hogy az emberiség értékelne egy kis méretű, könnyű és strapabíró minikamerát, így színre lépnek egy ilyen eszközzel.

Canon IVY REC
Canon IVY REC [+]

Az 1/3" típusú szenzorral ellátott masina 78 fokos látószöggel bír, az objektív fényereje pedig f/2,2. A modell 13 megapixeles állóképek és Full HD (60 fps) felbontású videók elkészítésére is alkalmas. Karabinere révén övre vagy táskára is csatlakoztatható, valamint egy zsebben is könnyen elfér. Két méteres mélységig vízáll, azt is kibírja, ha két méterről a földre ejtik, a súlya pedig csupán 90 gramm. Képernyője nincs, ami a Canon szerint nagy előny, hiszen így nincs minek berepednie, a keresőmező pedig maga a csatt, szóval amit azon keresztül látunk, azt fogjuk felvenni is.

A készülék rendelkezik bepépített Wi-Fivel és támogatja a Bluetooth használatát is, ezek révén pedig a rögzített anyagok vezeték nélküli úton is átlőhetőek a kompatibilis iOS és Android alapú eszközökre. Az áráról és a boltokba kerülés dátumáról egyelőre nem árult el konkrétumokat a gyártó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Canon

Hirdetés