Bővülő SSD-kínálat a Gigabyte-tól

Az AORUS család új tagjai PCIe 3.0 x4-re épülnek, és persze került rájuk a kategóriában kötelező RGB-ből is.

A Gigabyte számára már nem ismeretlen fogalom az SSD-k piaca, úgyhogy most már a portfólióbővítéssel foglalkoznak: a legújabb két termékük a játékosokra koncentráló AORUS vonalba érkezik, egy M.2 2280-as egység, illetve egy teljes méretű PCIe bővítőkártya képében. Mindkét esetben PCIe 3.0 x4 interfész gondoskodik a jelek átviteléről, a vezérlő pedig a Phisontól érkezik a PS5012-E12 képében, míg adattárolóként a Toshiba 64 rétegű 3D TLC NAND flashmemóriáját kapjuk.


[+]

Az egyes verziók közül a sima M.2-es változat 256 és 512 GB-os kapacitásban, a bővítőkártyás megoldás pedig 512 GB-os és 1 TB-os kapacitásban lesz elérhető. A cég 3500/3000 MB/sec olvasási és írási sebességet ígér a legnagyobb kapacitásnál, illetve 800 TBW-s terhelhetőséget. Mindegyik meghajtón alumínium hűtőborda hivatott csökkenteni a hőterhelést, a gémerséget pedig a kötelező, természetesen Gigabyte RGB Fusion 2.0 rendszerrel kompatibilis RGB világítás garantálja.

Az új meghajtók elérhetőségéről és áráról még nincsenek hivatalos adatok, de a cég szerint „a közeljövőben” számíthatunk megjelenésükre.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés