Batman: Arkham Origins az NVIDIA őszi promóciójában

Az NVIDIA a mai nappal leváltotta a nyári promócióját, melyről korábban már írtunk, és akkor a Splinter Cell Blacklist című alkotás járt az NVIDIA GeForce GTX 660/660 Ti/670/680 és 760/770/780 kártyákhoz. Ezt a kupont továbbra is forgalmazzák a kereskedelmi partnerek, és a játék letöltésére feljogosító kód az idei évben bármikor beváltható. Az újonnan szállított kártyákhoz viszont már a Batman: Arkham Origins is jár, lényegében a Splinter Cell Blacklisttel megegyező feltételekkel. A játék csak később jelenik meg, így a kupon október 25-én lesz aktiválható, az érvényessége pedig a következő év januárjának végéig tart.

Fontos megjegyezni, hogy technikailag a Splinter Cell Blacklist és a Batman: Arkham Origins egyszerre is bekerülhet a fentebb említett kártyák mellé, de az NVIDIA korábban is kiemelte, hogy az adott promóció csak addig tart, amíg el nem fogynak a kódok. Arról nincs információ, hogy pontosan hány licencről van szó, de ha eltűnik a Splinter Cell Blacklist a dobozokból az év vége előtt, akkor az nyilván azt jelenti, hogy a vállalat kifogyott a kiadható kódokból. Ugyanez vonatkozik a Batman: Arkham Origins című játékra is, hiszen abból is véges mennyiségű licenc áll rendelkezésre, ami nem biztos, hogy kitart január végéig. Persze az NVIDIA akciójának a lényege a folytonosság, így mire elfogynának a kódok addigra lesz másik promóció.

Frissült a vállalat MMO és F2P csomagja is, amely összesen 75 dollár értékű. Gyakorlatilag a vásárló 25-25 dollár értékű virtuális pénzt kap az ingyenesen játszható Warframe, Neverwinter és Marvel Heroes játékokban. Ez a promóció GeForce GTX 650 sorozató kártyákra és a mobil GeForce GTX 700M termékekhez jár.

A fent nem említett hardverekhez – beleértve a GeForce GTX 690-et és Titánt – nem jár általánosan semmi. Persze a gyártópartnerek önhatalmúlag bármilyen szoftvercsomagot kínálhatnak az adott hardverhez.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés