Megérkezett az LG válasza a Samsung hajlított óriástévéjére

A múlt héten a Samsung jelentette be, hogy még idén piacra dobja a CES-en beígért hajlított óriást, aminek csak nem 105"-es képátlója nagy, hanem az árcédulája is, ugyanis a hírek szerint a végösszeg nyolc számjegyű lesz (forintban). Egy ilyen buliból a másik koreai tévégyártó, az LG sem maradhat ki, így a szintén CES-en ígérgetett monstrum szintén megérkezik még ebben az évben a legfrissebb hírek szerint.


[+]

A hagyományos, tehát nem OLED, hanem íves IPS 4K LCD panelre és True 4K Engine Pro képfeldolgozóra épülő tévé nem meglepő módon nagy vonalakban ugyanazokat a technikai paramétereket vonultatja fel, mint a Samsug UN105S9W, tehát a 105"-es képátlóhoz 21:9 képarány és 5120x2160 képpontos felbontás társul. Az okostévés funkciók mellett speciális állványról sem kell lemondani, ami egy Harman/Kardon által készített (virtuális) 7.2 csatornás hangrendszert is magában foglal. A csatornánként 150 wattos teljesítményre képes audiorendszer az LG szerint mozikhoz hasonló hangzást varázsol majd a szobába.

Mindezért igencsak mélyen zsebbe kell nyúlni. A koreai források 27 000 000 forintnak megfelelő wonról számolnak be, ami mintegy félmillióval kevesebb, mint a Samsung gigásza, noha van egy sejtésünk, hogy ezen a szinten ekkora különbség már nm számottevő.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés