Az első farkas, aki CS-zni tud

A szingapúri PD Scientific Pte Ltd. tavaly októberben elkészült, kifejezetten first person shooter játékosoknak szánt billentyűzete után most egy külön megvásárolható billentyűzet-kiegészítőt is piacra dobott a Wolf Claw II potenciális vásárlóközönségének. A Wolf Claw Devour elődjével ellentétben nem komplett beviteli megoldás, a billentyűzet ugyanis csak az FPS-játékok során használt főbb gombsorokat tartalmazza körkörös, kézreálló elrendezésben.

A számítógéphez USB csatolón keresztül kapcsolható, strapabíró felépítésű Wolf Claw Devour összesen 55 kényelmes járású, 10 millió leütésre szavatolt gombot tartalmaz. Ezek közül 40 a hagyományos QWERTY klaviatúrákon is megtalálható, mindemellett 12 funkciógomb és hangerőszabályozó gombok is helyet kaptak a Devouron.

A Wolf Claw Devour már kapható, aki hagyományos billentyűzete helyett inkább ezt a megoldást választja annak érdekében, hogy hatékonyabban végezzen virtuális ellenfeleivel, annak 35 dollárt, azaz jelenlegi árfolyamon számolva nagyjából 7 200 forintot (plusz postaköltség, hiszen a Devour egyelőre nem kapható hazánkban) kell áldoznia erre a célra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés