Hirdetés

Angyalszem a gépben

A Jonsbo Angel Eye kompakt vízhűtése a BMW-érzést próbálja meg elhozni a számítógép-építőknek.

A kínai Jonsbo eddig sem próbált meg nagy erővel ellenállni a „ledesítés” divatjának, és legújabb, Angel Eye TW2 kompakt vízhűtés-sorozata sem változtat ezen, hiszen már nevéből is látszik, hogy milyen optikai hatással igyekeznek magukhoz édesgetni a potenciális vásárlókat.

 


[+]

Az egyelőre kétféle, 120 és 240 mm-es radiátorral bemutatkozó rendszer több kiadásban érkezik majd: a normál változatnál csak a hengeres vizesblokk tetejére került a nevet is adó RGB LED-ekkel felszerelt gyűrű, míg az „501-es” modellnél a ventilátor lapátjai is LED-es fényekben pompáznak. Ettől csak kis mértékben tér el a „601-es”, amelynél a lapátok helyett a keretre kerültek a fényforrások.

Ami a technikai paramétereket illeti, az AMD AM4, AM3(+), FM2(+), illetve Intel LGA2066, LGA2011(v3), LGA1366, LGA115x, és LGA775 foglalatokkal kompatibilis blokk egy 0,15 mm-es mikrobarázdákkal rendelkező talpat használ, szivattyújának teljesítménye 3,1 watt, amely mellé 25 dB(A) zajszint párosul. Az alumíniumból készült radiátoron a mérettől függően egy vagy két darab 12 cm-es ventilátor dolgozik, PWM vezérléssel 800 és 1500 rpm közötti fordulatszámmal. Ennek megfelelően 21,6 és 50,4 CFM közötti légáramlásra képesek, a Jonsbo adatai szerint 25 dB(A) zajszint mellett. Árról és megjelenési időpontról egyelőre nincsenek hivatalos információk.

Előzmények

Hirdetés