Hirdetés

6 év garanciával érkeznek az ASUS TUF Gaming tápjai

Az újdonságok 550 és 650 wattos kivitelben lesznek majd elérhetőek.

Az ASUS a hétvégén lerántotta a leplet legújabb tápegységeiről, amelyek a TUF Gaming szériába érkeznek, ebből kiindulva pedig nagyjából sejthető, hogy a tápok az alacsonyabb árkategóriát célozzák meg.


[+]

A 80 Plus Bronz minősítésű, 150 mm hosszú tápegységek többféle védelemmel is el lettek látva (alul- és túlfeszültség, túlterhelés, illetve túlmelegedés elleni védelem), amit azonban a gyártó is kiemel, az a nyomtatott áramköri lapra és annak komponenseire felvitt különleges bevonat, ez ugyanis csökkenti a por és a pára által okozott rövidzárlat esélyét. Az eszközök hűtéséről egy-egy 135 mm átmérőjű, dupla golyós csapágyazású Axial Tech ventilátor gondoskodik, amely nem csupán hatékonyabb működést eredményez, mint egy sztenderd, 120 milliméteres tápventilátor, köszönhetően a mérete mellett a lapátok kialakításának, de rendelkezik 0 dB-es móddal is. Utóbbi arra utal, hogy a hűtés egészen addig nem kapcsol be, amíg a tápegység el nem éri a 30%-os terhelést (vagy a belső hőmérséklet ezt nem indokolja), ezzel néma működést elérve alacsonyabb terhelés mellett.


[+]

A fix, de harisnyázott kábelekkel ellátott eszköz 550 és 650 wattos teljesítménnyel lesz elérhető, egyelőre ismeretlen áron és időpontban. Mindkét modell öt SATA és négy molex csatlakozót kap a szokásos EPS és ATX tápkábelek mellett, míg 6+2 tűs PCIe portból a kisebbre kettő, a nagyobb modellre négy is jutott. Fontos még kiemelni, hogy az újdonságok 6 év gyártói garanciával kerülnek a boltok polcaira, így ez a csomag jó árazással párosítva nem lesz majd egy rossz választás.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés