Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • remington2

    senior tag

    válasz fsb1000 #4837 üzenetére

    Én személy szerint a tech-trees rendszert is megszüntetném, azon belül is elsősorban a röghöz kötött fejlődési útvonalakat. Szerintem nem jó, hogy egy-egy jó, a játékos által kedvelt tankhoz 4-5-6, vagy még több, kényszerűségből megvett, és "kijátszott" tankon keresztül vezet az út. Még alacsonyabb tierben is szenvedés a nem fullos tankok miatt, tier 7 felett meg egyenesen szopás, százezer xp-ket gyűjtögetni a következőhöz. Mert mi abban az öröm, ha az ember nyomja vég nélkül a béna, egyáltalán nem kedvelt tankjával, hogy kalapozza az xp-t a következő, egyáltalán nem kedvelt tankhoz, ha neki egy sherman kellene? Pláne, ha amúgy lenne abban a tierben, nemzetben, még típusban is azonos tank, amellyel szívesen játszana ugyan, de az másik ágon van (pz38na - pzIII).

    Én megszüntetném a kötött útvonalakat, és tier alapon, de kategóriába rendezve lehetne nyomni a tankokat. Pl. az említett pz38na + panzer III együtt, egy "kosárban" lenne, és amikor megvan az xp mennyiség, ami kell, akkor lehet választani, melyikkel lép az ember "szintet", aztán megint, a pz III/IV - panzer IV-nél újra választás, és így tovább. Persze, a tankokhoz szükséges xp mennyiségeket is lehetne csökkenteni . . .

    Tudom, erre megoldást jelent az arany váltása is . . . és az bevétel a cégnek, így nyílván nem véletlen a lassú fejlődés . . .de azért tier 6-tól felfelé elég sok lóvé lenne átváltani több százezer xp-t, ha valaki szívesen kipróbálná a Maust, egy 8-as prémtank árának a többszörösét fizetné ki vele . . .

    Pluszban én lehetővé tenném, hogy ha az emberke nagyon imád egy-egy tankot, akkor megvehesse annak prémium változatát, goldért. Pl. imádja a Tigrist, akkor vehessen prémium Tigrist, emelt kreditszorzóval. Minden tanknak meglehetne a prémium "árnyéka" (hiszen a modellek most is megvannak, a statokon kell dolgozni), némi extra, különleges álcázófestéssel, amely "elitté" teszi.

    Meg, ha már ötlet: eddig a tesztszervert használta a játékosállomány egy része, hogy ott kipróbáljon tankokat, én ezt a játékba is beraknám, egy-egy tankot X alkalomra lehetne kölcsönözni, vagy aranyért, vagy pénzért, így mehetne vele próbaköröket . . . bár lehet ez vad ötlet.

    [ Szerkesztve ]

    They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

Új hozzászólás Aktív témák