Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fsb1000

    nagyúr

    válasz Gaz 78 #4140 üzenetére

    Elmondom mit jelent, hogy te is értsd.
    A periszkópról beszélek egy hsz-emben, oda is írom hogy +25%-ot ad.
    Ezek után egy olyan fórumtárs aki ahhoz a csapathoz tartozik akik rendszeresen jártak a modikhoz hogy kitiltassanak a PH!-ról, de fél évnyi hsz-em végigböngészése után csak a "fing" szóért tudtak rám büntetést kiszabatni.... na szóval... ez az a fórumtárs azt írja, hogy összetévesztem a periszkópot a látcsővel.

    Ez önmagában nem baj, akár össze is téveszthetem 22K csata után a két cuccot - elöfordul az ilyemi, akár lehetne jóindulatú figyelmeztetés is, mástól egyszerű bakinak vélném (a 25% emlegetése mellett), de ez esetben nem.
    Pontosan ismerem az előéletét a fórumtársnak és a barátinak nem nevezhető viszonyunk sem titok.
    Én nem szólok hozzá sosem, bár kettönk közül Ő fogadta ezt meg X esetben, de úgy látszik még mindig talál okot a fogadalma megszegésére.
    Tehát a "gyengébbek kedvéért" nem nem azoknak szólt akiknek alacsony effje van a WOT-ban, hanem azoknak akik kötekedésben lelik örömüket, ahelyet hogy normálisan beszélgetnének.
    Így érthető?

    Továbbá:
    A másik fórumot önszántamból hagytam ott mert van egy csapat amely lebecsüli a kezdőket és mindazokat akik velük nem egy véleményen vannak. Sok vitám volt velük, és mikor el kezdték a feljelentgetést akkor kiszálltam, mert ez meghaladta azt amivel én a mindennapjaimban találkozni szeretnék.

    Én lehetek hülye a Wot-ban, tévedhetek is, nem érdekel, mert nem ebből van 2 diplomám.
    Na.. most már világos mi a gondom emre beszólongatásaival?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák