-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Chris0321
veterán
Mirabeau kedves játékossal nem régen futottam össze. Hősiesen beállt E50-el top tankkal az artyk mögé és amikor többen kérdőre vonták mit csinál ezt válaszolta: I play in def! I'ts forbiden? Természetesen lazán bedaráltak minket, összeszedett 2 killt és némi sebzést mikor az ellenség eljutott a bázisunkig. Majd mikor az egyik oldalt megtisztítottuk és az ellenség a másikon közeledett hősiesen elhúzta a csíkot a bázisról. Elrobogott az ellenség bázisáig az artyjukat keresve, tett egy kört, bár kértem legalább álljon be foglalni de nem. Ekkor már egyedül volt 3 ellenségre, majd miután elküldtem a pokolba lendületből bevágtatott a vízbe. Persze nem ez volt számára az első beszólásom. 1260 eff-el rendelkező játékostól többet várna az ember, bár jól látszik a kisebb tierekben érzi jól magát, nagyobb tankokkal nem igazán megy neki. A csata után persze várt 2 levél is a hangárban, amiben kiröhög a tatom miatt. Persze válaszolni nem tudtam mert letiltott.
Aktív témák
- Autós kamerák
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Vojens Gamer Szék/ Gamer Asztal/ Perifériák
- Eladó Asus ROG Strix Oled gaming monitor
- SAMSUNG Gaming 360Hz OLED monitor 27", 2560x1440, LS27DG600SUXEN, 0.03ms, HDMI/DisplayPort/USB,Pivot
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest