-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Chris0321
veterán
Mirabeau kedves játékossal nem régen futottam össze. Hősiesen beállt E50-el top tankkal az artyk mögé és amikor többen kérdőre vonták mit csinál ezt válaszolta: I play in def! I'ts forbiden? Természetesen lazán bedaráltak minket, összeszedett 2 killt és némi sebzést mikor az ellenség eljutott a bázisunkig. Majd mikor az egyik oldalt megtisztítottuk és az ellenség a másikon közeledett hősiesen elhúzta a csíkot a bázisról. Elrobogott az ellenség bázisáig az artyjukat keresve, tett egy kört, bár kértem legalább álljon be foglalni de nem. Ekkor már egyedül volt 3 ellenségre, majd miután elküldtem a pokolba lendületből bevágtatott a vízbe. Persze nem ez volt számára az első beszólásom. 1260 eff-el rendelkező játékostól többet várna az ember, bár jól látszik a kisebb tierekben érzi jól magát, nagyobb tankokkal nem igazán megy neki. A csata után persze várt 2 levél is a hangárban, amiben kiröhög a tatom miatt. Persze válaszolni nem tudtam mert letiltott.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Kompakt vízhűtés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged