Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Diarmand

    senior tag

    Amx CDC. Szerintem egy nagyon jól használható tank. Előnyei, hogy franciákhoz képest jó ágyúsüllyedése van, veszettül gyors és jól is gyorsul, jó ágyúja van. Hátrányai a gyakorlatilag NULLA páncél, brutálisan sérülékeny ammo rack és csak közepesen fordul szal nem annyira agilis.
    A három napban amíg használhattam kb 120 meccset toltam bele, és maximum a meccsek negyedét töltöttem T10-ben, bár ebben nem egyszer volt egymás után 2-3. Az ágyú miatt természetesen nem kell aggódni a top tier meccsekben sem, mert a 212 pen mindenre elég ami jöhet, ha mégis olyan jön, amit nem viszel át, lehet megkerülni mert a sebessége simán megvan hozzá. Linkinnek ott az aranylőszer.
    Elsősorban egy support tank, simán lehet vele sniperkedni a pontos ágyú miatt, de a közép távoli peek-a-boo sincs kizárva a gyorsulás miatt, esetleg a picit lassú célzás szólhat bele. Mivel pillanatok alatt ott terem bárhol, érdemes nem lövetni magunkat amíg lehet, mivel a közép és végjátékban nagyszerűen rá lehet rontani lehpzott tankokra vagy tdkre akár egy lövést is felvállalva hogy kiszedjük őket. Sajnos kötelező kellék rá a vizes lőszerrekesz - bár lehet más másképp tapasztalta - és a megfelelő perk is, mivel mindenféle túlzás nélkül állítom, hogy ha nincs, akkor minden meccsben el lesz lőve a lőszerrekesz. Volt hogy egy 12t tárazott ki rám szemből, viszi a rekeszt, javítom, megint elviszi. Megszámolni se tudom, hányszor ment el kétszer egy meccsen és 13 sec töltés egy páncél nélküli 240-et csapkodó tankon nem az igazi. Még ezzel a két dologgal is ellőhetik, de nem olyan gyakran. Érdekesség, hogy egyszer sem robbantam fel.
    Aki ráérez az egész könnyen tud vele meccseket lehozni, mert könnyű vele elfutni és máshol lecsapni. Ki kell használni a csőlehajlást, a gyorsaságot és az ágyút. Amire figyelni kell, az az, hogy ne fussunk bele a halálba amit elég könnyű elérni, mivel gyors. Annak ajánlom, aki szereti az ARL44 ágyúját és a Hellcatet, mert ez a kettő keveréke. Csak az ágyú jobb és jobban fordul, mint a cica :DDD

Új hozzászólás Aktív témák