Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz Warton #222066 üzenetére

    Nem lényegtelen, mert Skill nincs hová fejlődjön már gyakorlatilag a játék jelen keretei között, minek írjon neki bárki bármit, ebben a játékosban viszont bőven van még tartalék, hogy finoman fogalmazzak, csak ehhez nyilván kell minimális önreflexió, ami az emberek nagy részében nincs meg.
    Azt tartom szánalmasnak, hogy ebből is kifejlődhetett volna egy normális párbeszéd, írhatta volna, hogy új neki a tank, szar a legénység, foglalós küldit csinált és akkor elfogadom, miért szarta el 10 másik ember játékát, de nem ezt írta és ez a gyász az egész sztoriban.
    Elfogadom azt, hogy te nem fogsz írni senkinek, ez is egy megoldás, de szerintem meg lehet találni az egészséges balanszot a folyamatos cyberbully pofázás miatti chat ban meg a te hozzáállásod között, elvégre csapatjátékot játszunk.
    Meg amúgy azért írtam ennek a játékosnak is, mert előtte volt több pozitív beszélgetésem randomokkal hasonló helyzetek miatt, szóval ha 10-ből 1 emberrel sikerül normális keretek között megbeszélni a dolgokat, akkor nekem már megérte írni.

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák