Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Dr. GeNy@ #10810 üzenetére

    Az F6 lehetőséget akkor ajánlja fel, amikor elindul a telepítő. De ha jól tudom, létezik olyan eset is, amikor ez nem jelenik meg (azt hiszem, telepítőtől függ). A legtöbb esetben viszont megjelenik, figyeld a telepítő elindulásakor alul megjelenő szövegeket, előbb-utóbb elvileg (jobb esetben) kiírja, hogy nyomd meg az F6-ot, ha külső drivert szeretnél telepíteni (ami nincs integrálva a CD-n).
    Alaplaptól és BIOS-tól függően támogatja a lehetőségét annak, hogy tudsz-e pendrive-ról is megadni drivereket. Én ugyan még nem próbáltam, de ez az oldal azt állítja, hogy lehet USB-s eszközökről is beadni drivert: "You may be able to use a USB floppy drive or a pen drive to transfer the SATA drivers during the XP setup.(When it says press F6 to install a third party SCSI or RAID driver...) This will depend on whether or not your BIOS supports this."
    Persze a legbiztosabb az lenne, ha nlite-tal vagy parancssoros módból készítenél egy integrált lemezt. Utóbbihoz itt van egy kis segítség, magyarul (ugyanezen az oldalon találod az integrálás menetét parancssorból Én már csináltam ezzel a módszerrel, bevált.).
    De azért előbb próbáld ki a pendrive-os módszert, kíváncsi vagyok... :K (Ez kevesebb p*csölés.)

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák