Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • helkis

    addikt

    válasz oliba #5059 üzenetére

    miért kellene pumpát cserélni 2évente? :F a D5-öt épp fűtés-keringetőszivattyújaként ismerte meg a nép (sárgarézfejű 10 bar nyomásig), gondolod ott is 2 évre terveztek? szvsz aránytalanul túl van méretezve a pc-alkalmazással! ;) [link]
    a táblázatban az (outdoor) a kinti radi jelölése.. ;) ami nem szerepel, hogy melyik eredményt érték el polírozva, de ezt is ki lehet következtetni.
    azért megnézném azt a léghűtést, ami kordában tud tartani egy quadot 1.5v valós fesszel, 23fokos szobában, itt +ban csend is van.. ;)
    nálam ott szakadt meg a léghűtésbe vetett hitem, mikor megláttam a true120 árát ami ráadásul venti nélküli.. :( annyiből inkább vettem egy blokkot, ami a legdúrvább procit is megfelelően hűti, a zalman9500led-et 14k-ért vettem még core2duo-korszakomban, és ott jól tette a dolgát, de a quadot már csak próbálta hűteni, 8kért tudtam eladni, ha ezt vga-n is eljátszottam volna (8800GTS640-em volt) ott sem úsztam volna meg 15k alatt egy jó hűtést, ráadásul hely sem maradt volna a gépemben, de ennyiért már van vga-blokk ;) közben eladtam a karit.. ;) tehát mindennek van alternatívája és az idő a víznek kedvez, szvsz.
    természetesen nem azt mondom, hogy neked is olyan rendszert kell összeraknod, ami nekem is van, csak a tapasztalatom mondtam el.
    szvsz az E4500-re még egy true120 is sok :DDD
    ha az E4500-re akarsz rendszert, keresd nyugdíjast nyugodtan, lehet 50k-körül kihozza, hátha van valami a tarsolyában ;) 3 hsz alatt feladod? :DDD
    ünnepek után úgyis pezsegni fog itt az élet, gondolom az ősvizesek is benéznek és elmondják a tapasztalataikat, ill a kérdéseidre a válaszokat. az nem kerül semmibe ;)

    "Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org

Aktív témák