Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#10001) H_Zozo válasza B@bL3ve5 (#10000) üzenetére

H_Zozo
(tag)
LOGOUT blog

Nem toltál le szerelés közben valami alakatrészt, vagy nem ezüstös pasztát használtál, amivel véletlenül összezártál valamit?
Nekem már volt ilyen, mind a kettő, páka, új ellenállás, ultrahangos mosó, és a 9600xt még mindig él :) pedig nemrég egy villámot is kapott.

Jah meg le is sarkaztam láthatóan elég csúnyán, de mikroszkóp alatt megnézve nem látszott semmi.

[ Szerkesztve ]

(#10002) B@bL3ve5 válasza H_Zozo (#10001) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

MX-2 toltam rá. úgyhogy tuti nem. forrasztgatni meg nem nagyon szeretnék rajta. eladom iPodom s meg is van az újra a pénz....evvan...

(#10003) H_Zozo válasza B@bL3ve5 (#10002) üzenetére

H_Zozo
(tag)
LOGOUT blog

Esetleg valami eladó vizhűtés alkatrész? :D

Bocs, ez gonosz volt

(#10004) yakuza.tora válasza H_Zozo (#10003) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Szégyelld magad hullarabló! :DDD

Alléz Olympique de Marseille!

(#10005) B@bL3ve5

B@bL3ve5
(senior tag)

pedig jól járt h megkérdezte :)

[ Szerkesztve ]

(#10006) gyurczy válasza B@bL3ve5 (#9994) üzenetére

gyurczy
(senior tag)

Én egy P5B Deluxe-ot nyírtam így ki. Részvétem!

Microcool Banchetto 101 eladós

(#10007) B@bL3ve5 válasza gyurczy (#10006) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

thx :O

szerk : látom elhagytuk a 10ezer HSZ-t....már nincs olyan h újat nyitnak?

[ Szerkesztve ]

(#10008) B@bL3ve5 válasza gyurczy (#10006) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

shift+enter mióta küldi az üziket? :S

[ Szerkesztve ]

(#10009) Lucif-R válasza B@bL3ve5 (#10005) üzenetére

Lucif-R
(senior tag)

csak nem feladod a vizezésed? remélem nem!!!

(#10010) H_Zozo válasza B@bL3ve5 (#10008) üzenetére

H_Zozo
(tag)
LOGOUT blog

Most akkor miről irkálsz?
Egy másik gépről? Vagy betetted a régi S3 Trio-t?

(#10011) B@bL3ve5 válasza H_Zozo (#10010) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

Lucif-R nem csak nem spórolok blokkokon :S
H_Zozo kaptam gyorsba egy X800XL-t. passzív a drága de jól fűt...remélem nem sokáig kell nyomorognom. még a végén a Q6600 kiugrik a gépből és besértődik :D

(#10012) shteer válasza B@bL3ve5 (#10007) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

rios5 óta nem probléma az 5k+ hsz

sarkazás látszik? gari?

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#10013) B@bL3ve5

B@bL3ve5
(senior tag)

az legalább vígasztal h Primeal nem megy 43fok fölé a CPU

(#10014) B@bL3ve5 válasza shteer (#10012) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

nem látszik. garit próbálom intézni hátha. a mem blokkot megsiszoltam úgyhogy azt kell valahonnan szerválnom egyet :S:(

(#10015) B@bL3ve5

B@bL3ve5
(senior tag)

sry a sok offért de csüt este már meg is van az új karim, hála ....-nek :) :C

(#10016) Samanbacsii válasza B@bL3ve5 (#9992) üzenetére

Samanbacsii
(fanatikus tag)

:O :W :((

[ Szerkesztve ]

" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "

(#10017) Tuja1

Tuja1
(fanatikus tag)

Megkérdezhetem mennyi az optimális különbség vizem hőfoka, és a cpum hőfoka között, ami még jó, illetve ami már rossz?

és milyen a nagggyon jóóó?

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek megvan a maga keresztje.................csak van aki fel is mászik rá! •°°•. Bombay éghajlata olyan egészségtelen, hogy lakosai máshol laknak.,.•°°•.

(#10018) Lucif-R válasza Tuja1 (#10017) üzenetére

Lucif-R
(senior tag)

Víz 4°C mellett idelális naggggyon jó az lenne ha 0.00000000001°C lenne a külömbség :DDD de ilyen nincs.

Amúgy a kérdés erősen relatív... mivel hűtöd vissza... mennyi a proci magja most és mennyi a vized? Milyen pasztád van? Milyen CPU blockod? Hány fokos a szobád? Szal sztem ez mindenkinek teljesen illetve erősen egyedi hogy mi a jó és mi a rossz...

(#10019) shteer válasza Tuja1 (#10017) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ebből le tudod szűrni a kb különbséget, c2d E6600 load

S0.1 az én blokkom, az R2 az érdekes :) test made by fuzik :R

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#10020) Pulsar válasza Lucif-R (#10018) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem eddig rekord a 8 fokos proci volt :DDD

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#10021) Játékos válasza Tuja1 (#10017) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Az a legnagyobb probléma ebben a témában, hogy erősen megkérdőjelezhető a szenzorok minősége, illetve a mérések pontossága. Olvashattunk már olyat, hogy BIOS-csere után 10 °C eltérés volt ugyanazon körülmények között... :(
Az én procim egy P5B lapban 10 fokkal melegebb, mint az Asrockban, illetve Everest szerint :F a magok alacsonyabb hőmérsékletűek, mint a proci! Másik lapban a processzor hűvösebb volt léghűtővel, mint a szoba!!! :Y
Innen megközelítve minden lehet optimális, és semmi sem lehet az... :D

Az én procim (holnap megmutatom, mert kapott egy csepp polírt, fasza az Intel IHS... :Y )
egy E2180-as prockó alapfesz alatt, 2700MHz-n járatva, polírozott sisakkal, új Coolance blokkal, AS5 pasztával a magok kb. 30 fokkal melegebbek terhelés alatt, mint a víz! Legalábbis a szenzor állítása szerint. Hát, a fene se tudja, nekem ez soknak tünik! Pedig koppra vannak húzva a leszorító csavarok is, meg meg van erősítve a backplate is, és mégis... :(((

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#10022) Silex

Silex
(fanatikus tag)

Sajna meg kell váljak a vizemtől... :( Mostanában becsapkod a menykű, szó szerint. Nincs már elég cash, hogy folyton pótolgassam az alkatrészeket és a vizem, meg persze én is ludas vagyok ebben. Szóval - I'll be back - amint javul az anyagi helyzetem, bár ez odébb lehet. :U Üdv, mindenkinek jó vizezést, bár azért még nézelődök errefelé.

Laraxior (remélem jól írtam) jelentkezz légyszi, h kb mikor kellene a zalmi blokk, egyelőre nem nagyon kapkodják el. pü is megy

[ Szerkesztve ]

(#10023) Játékos válasza Silex (#10022) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Laraxior (remélem jól írtam) jelentkezz légyszi, h kb mikor kellene a zalmi blokk, egyelőre nem nagyon kapkodják el. pü is megy
Ezekszerint kettő kell neki? :F :F

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#10024) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

a foxconn picit mintha komolyabban venné a vizet mint az asus :( x48 hoz nég ln2-es szettet is rebesgetnek :DDD

azért nem csúnya

mod: kép persze lelógott

[ Szerkesztve ]

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#10025) Silex válasza Játékos (#10023) üzenetére

Silex
(fanatikus tag)

2 vasat tart a tűzbe!? Inkább... :K Azért (ezért), ha bárkit érdekelne még, direkt marketinggel élve, eladó egy g80-as zalman 8800 gts blokk. :R

(#10026) Samanbacsii

Samanbacsii
(fanatikus tag)

Nálam 36,7 fok volt a víz (hőmérő), 70fokos magok (CoreTemp), 1,32v (CPUz) ha jól emlékszem, szoba 23, egy óra Prime95 után. Ha még órákig járatom a tesztet akkor még -igaz nagyon lassan de- kúszott volna feljebb is a hő. CPU-TÁP-2HDD 2Mora passzív. Pl., amint bekapcsolom a Prime95-t azonnal felugrik 15-20 fokot a maghő. Sajna, a táblázatban levő kis különbségek számomra ismeretlenek. :(

(#10027) redraven85

redraven85
(tag)

Beállok énis a kisc csapatba :DDD

Kicsit átalakítottam a Tt Tribe cuccát :)

Teljes nézet

belülről1

belülről2

A kövi megmozdulás az lesz,hogy egy dupla extreme radit csapok a külső egység valameik oldalára ..úgy már ütős lesz :U

A blokk a bizonyos Tody féle "fekete bárány" és egy Zern blokk a 8800GT-n.Nagyon szépen teljesít mind a kettő.A B3 mas 4 magosom (ami köztudottan forró mint a pokol) 3,2 gigán 30 fokos alapjáraton úgy,hogy minden venti a legalacsonyabb fordulaton megy, a gpu is fix 30 fokos :)

╔> Force Feedback. Erővisszacsatolás. Na jó, szóval ez az a technológia, ami által nem csak mi tekergetjük a kormányt, hanem Ő is minket.

(#10028) fuzik válasza Samanbacsii (#10026) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha jól látom, neked b3 -as quad -od van. Ott azért eléggé másképpen alakulnak a dT -k!! Egyébként milyen szivattyúval tolod?

___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....

(#10029) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

meggyütt a vizem :C :C

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#10030) Laraxior válasza Laraxior (#10029) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#10031) Thrawn válasza Laraxior (#10030) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Erőteljesen gondolkodok egy ilyen tartályon :K

Different songs for different moods.

(#10032) Laraxior válasza Thrawn (#10031) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nehéz mint a disznó..a blokkról nem is beszélve.. :C még szerencse nem dolgozom két napot...csak az baj hogy ma igen... :W

(#10033) Thrawn válasza Laraxior (#10032) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A blokknak jó súlya van az tuti :K
A tartályról ha jól emlékszem 0.9 kg-ot olvastam.

(#10034) Laraxior válasza Thrawn (#10033) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

belecsavartam két 1/4" es derékszögő csatit azzal együtt 790g megmértem. A cső viszont nagyon merev,nehéz lesz ráhúzni a pumpára :(

(#10035) Thrawn válasza Laraxior (#10034) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Milyen csövet vettél? Egy kis forró vízzel meglágyíthatod.

(#10036) Laraxior válasza Thrawn (#10035) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Elastollan 10/8,mondták hogy bizony nem árt neki a hő ha rá akaom húzni valamire,köszi a tippet,én az öngyuszit választottam volna :W

(#10037) Samanbacsii válasza Laraxior (#10030) üzenetére

Samanbacsii
(fanatikus tag)

:C

(#10038) Thrawn válasza Laraxior (#10036) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azzal rendesen meg fogsz küzdeni. Öngyújtóval nem melegíteném a csövet az tuti, jó a forró víz is csak meg ne égesd magad.

(#10039) Laraxior válasza Thrawn (#10038) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ne is mondd, a radiban a csövek pont ekkorák,nem tudom hogyan fogom felkínlódni rájuk,ma sem lesz alvás amikor hazaérek...

(#10040) Thrawn válasza Laraxior (#10039) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én egy 9.3x62-es töltényhüvelyre húztam fel először, hogy a vége kitáguljon, utána ment a szivattyú műanyag csonkjára. Többszöri felmelegítéssel és jó sok kínlódással fent volt a cső.

(#10041) B@bL3ve5

B@bL3ve5
(senior tag)

szerintetek loller dolog volt tőlem h a ház belsejébe raktam az Isolatort? :S

(#10042) shteer válasza B@bL3ve5 (#10041) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

mintha számítana :) de az ;]

(#10043) B@bL3ve5 válasza shteer (#10042) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

nemáááá..mert??? :(((

(#10044) shteer válasza B@bL3ve5 (#10043) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

mégis mire tippelsz, mennyit hűt az a kis tartály? :P

(#10045) Samanbacsii válasza fuzik (#10028) üzenetére

Samanbacsii
(fanatikus tag)

D5. De le kellett fojtani szivaccsal, hogy ...ne habozzunk! :)
Egyébként csodálattal nézem a többiek értékeit és néha arra a megállapításra jutok, hogy passzívan a B3-val nem lesz jobb. Szóval tényleg egy kazán. 10mm belsők, (táp kb. 9mm). Most kap majd minden vizet: NB-SB HK blokk (belül talán 7mm de lehet reszelek rajtuk), fetekre Todyval enhancolunk (én kértem ő megcsinálja :) ) 10mm belsejű blokkokat.
És ha minden marginális helyen megvan a 10mm, akkor a fontos helyekre be lehet tenni (persze a hatékonyság miatt) nagy ellenállású blokkokat, nem ölik meg a rendszert.
Így gondolom én... :))

(#10046) Samanbacsii válasza B@bL3ve5 (#10041) üzenetére

Samanbacsii
(fanatikus tag)

Lenne képed róla?

(#10047) Játékos válasza shteer (#10044) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Annyit hűt a kis tartály, amennyit a vízen mlegít a ház belseje... :DDD

(#10048) shteer válasza Játékos (#10047) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:D ott a pont

meg amennyit a radi visszafűt a ház beljesébe az oldallapon keresztül :))

[ Szerkesztve ]

(#10049) Samanbacsii válasza shteer (#10048) üzenetére

Samanbacsii
(fanatikus tag)

Nem ér szerkeszteni, ezt én akartam lelőni... :D

(#10050) B@bL3ve5

B@bL3ve5
(senior tag)

héhéhééééé....engem nem érdekel h ha "fűtene" is..nem ezért kérdeztem. csak úgy h hátrány-e?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.