Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • helkis

    addikt

    válasz oliba #5046 üzenetére

    igazából én is nemrég "tértem meg"! :D
    okok hasonlók voltak, mint nálad, víz+elektromosság nem túl jó barátok :D, de mivel már elég régóta tart a víz evolúciója, reméltem, hogy mára már az ilyen: szétcsúszik, elázik, dobhatok ki mindent témakörnek nincs alapja, és ez így is van, ha nem házi készítésű termékekről van szó, vagy ha nem prototipust veszel valamiből, ami igazából minden újdonság velejárója, hogy ne te legyél a legelső aki kipróbálja (csak ha már profi vagy), tehát jól bevált dolgokat kell megvenni szvsz. pár embert megkérdeztem, és mindenki nyugdíjashoz irányított, amit nagyon jól tettek.. :R most jöhetne egy: hú de fain csávó nyugdíjas stb, bekezdés (ami egyébként így van(ezért majd bónusz%-okat fogok követelni! :DDD)) de majd úgyis rájössz te is.. :))

    nálam is alapvető volt a bővíthetőség, tehát erős pumpa, és jó radi az alapja, a többi meg majd jön, a quadomhoz akkoriban nem volt még sok alternatíva blokk téren, így a D-tek Fuzion-ra esett a választás. csak ajánlani tudom! :R. a hőleadásnál el kell dönteni, hogy passzívan vagy aktivan szeretnél megszabadulni a leadott melegtől.. a passzív néma, de több vagy nagyobb radit igényel, ergo drágább mint pl. egy tripla radi 3 halk ventivel..
    további blokkok: igény szerint, alaplapomon elég jó a gyári hűtés, ezért marad + a zsebemben is pár k ;)
    pumpa: Laing D5-öt szintén tudom ajánlani, halk alacsony fokozaton, és elég erős is.
    csövek: manapság már 10mm-es belsős rendszernél kisebb keresztmetszetűbe vétek pénzt beletenni szvsz, az árkülönbség minimális, de a teljesítmény sokkat javul..
    csatik: mindenbe kettő kell.. ;) 10mm-es belsővel lehetőleg..
    tartály: légtelenítésnél előnyös, kicsi, nagy, kerek, kocka, sokféle van, izlés és pénztárca függvénye.
    paszta: a hőátadás maximalizálása a cél (polír felületeknél is jól jön), ezért célszerű nem spórolni rajta: AC-mx2 - jelenleg a legjobb - sok teszt szerint.
    hűtőfolyadék: fagyálló és desztvíz 1:8-1:10-es keveréke, hogy ne algásodjon a cucc, vagy antikorro adalék..
    pár személyes eredményem: [link]
    ja és 70k-ból kijött.. ;)

    [ Szerkesztve ]

    "Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org

Aktív témák