Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • OC

    őstag

    válasz Reset Elek #4152 üzenetére

    Ez jó döntés, a szakmai kérdések ide valók. ;)

    Megnéztem a képeket ismét én is:

    1, Valóban látszik, hogy felületi érdességgel bőven gazdálkodik a talp, meg az is, hogy a tömíthetőséget ez negatívan befolyásolja. Azonban az nem derül ki, hogy a látott felületi érdesség milyen mértékű, hiszen ez nagyban függ a fényképezés valósághű voltától (fényviszonyok, expozíció stb), valamint az sem, hogy mennyire lágy a felhasznált gumigyűrű.

    2, A középső résznek pedig normális esetben nemigen van túl nagy terhelés a vállán, tehát nem kell iszonyatos sokat bírnia, sőt még jól kinéznie sem.

    Egy ilyen blokk legyen tartós és megbízható.
    Pontosan. Ha túllépünk a mondatod közhely mivoltán, akkor csak annyit jegyeznék meg, hogy perszem, hogy fontos. Gondolom R.Zoli (csak hogy legyen már itt a neve :DDD ), vagy bárki más, aki ezt a blokkot forgalmazza, nem örül neki igazán, hogy elkeseredett/elégedetlen/felháborodott/stb. vásárlók nyaggatása, valamint a gyártóval való egyezkedés kerekedik egy eladott termék kapcsán. Ha bárkinek lett volna/lehetett volna fogalma a blokk hibájáról (amit egyébként a gyártó bevallása szerint javított), akkor tuti nem foglalkozik ezzel a blokkal.

    Én elhiszem, hogy nagyon nehéz egy blokkot rendesen megcsinálni, de ha nem sikerül, akkor ne kérjenek érte ennyi pénzt.
    Más meg ne vegye meg ennyiért.

    Nekem meg az a véleményem, hogy ha tudom, hogy tök jól hűt egy blokk, tök kicsi az ellenállása, de 1 hónap alatt eltörik, akkor 2huf-ért sem kell. Gondolom Te is így gondolod, csak a mondatot sikerült kuszára szerksztened. Ja és újfent: aki megvette/árulta nem tudta. Ezért megvette eladta. Ezen szvsz kár lovagolni.

    Szerk.: Privit még nem kaptam...

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák