Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • madaraszf

    aktív tag

    válasz MontyCrew #39918 üzenetére

    Természetesen a külső is nagyon sokat számít és ahogy elnézem nem csak nekem. Ha már tényleg a helyére került minden kíváncsi leszek a kritikátokra az tuti. Jó farigcsálást. :C Én sajnos 24-ben melózom, de utána összejött 4 szabadnapom is úgyhogy lesz időm a csinosításra.

    Mint azt már fentebb is említettem várom annak jelentkezését aki szeretne egy 775-ös proci blokkot csinálni magának mert lenne hozzá egy jó alapanyagom (passzív réz 775 hűtő nagy réz maggal)

    Lasali: hát nem is tudom... eláztattam az alaplapom 2 napig szárítottam, több helyen levertem az ujjam, 2 órán át gondolkodtam hová tegyem a csöveket, a harmadik csonk összeállítás lett jó a tartályon, mert ugye azt sehol nem írják, hogy fektetve nem az igazi felszerelni, mert a vissza keringetett víz buborékot generál és ha a kifolyó csonkot is ugyanarra a végére teszed az visszaszívja a levegős vizet, továbbá több, mint másfél órámba került a szivattyút befogatnom a helyére..... Még mindíg azt kérded megérte-e? Hogy a p.csába ne!!! :C Tegnap haver felugrott hozzám meglátta és megkérdezte mi ellen szeretnék merényletet elkövetni??? :U "mert ez úgy néz ki mint egy atombomba? nem hidrogén bomba mert folyadékot és tartályt is látok..."

    [ Szerkesztve ]

    madaraszf felhasználónak 58 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

Aktív témák