Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Himym

    senior tag

    válasz DigitXT #39600 üzenetére

    Üdv.

    Én msot tervezésbe kezdtem a vizzel, és igen ez a Xigmatek ház baromi nagy majdnem az összes flée atx lap belemegy még 2 cpu-s lap is.
    A két tripla helyért néztem én is ezt a házat, vagy letojom és lesz egy mora 3. . .
    Itt van két videó, az egyik egy review ahol a 2x120as alig akar alul elférni a másik videóban meg alul simán betett egy 3x120ast alulra úgy, hogy még a tápnak is van hely. Ha figyelmesen megnézed a két videót látni, hogy egy 750watos táp vagy egy 850es ami a videóban szerepel lazán elfér. megadom az időpontokat is, hogy mikor állítsd meg és látod pont, hogy elfér. Csak a radit hogyan tette be oda, remélem nem vágott semmit. :F Mert én nem akarom széjjel barmolni a házat. :U

    Xigmatek teszt. <-- 13:33tól de érdemes megnézni a teljes tesztet kicsit elszabták a vinyó tartó részt de ez nem nagy cucc.
    A radik beépítve pontosan kilehet számolni, hogy oda befér a táp a másik vidóban látszik 13:33nál, hogy meddig ér a táp, a másik videóban meg látszik, hogy meddig ér vissza a radi.

    Na most a radis viviben valahol hallani hogy vágott valamit de nem értem, hogy mit magyaráz mert hülyén beszél, ha valak itudja, hogy mit magyaráz mondja már meg pls, segítene egy kicsit. :R

Aktív témák