Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz GhostWalker #27676 üzenetére

    Először is az új csövem: [link], DN12-es, 1 Mpa-ra hitelesített ;] gumicső, a Tygon árai alatt. Az ott középen egy HF csati, amit már rápróbáltam, és épp jó, még bilincs nélkül is ellenne, de nem kell feszítgetni lehúzáskor.

    A dobozolás: [link], [link]
    Igen, kaptam ajándék gumicukrot. :DD Biztos azért, mert épp akkor fogyott el az MX-2 pasztájuk, mikor már kosárba tettem, de még nem véglegesítettem a megrendelést, így 1 napot csúszott a biznisz. Vagy csak nem volt gyerekszobája a boltosnak, netán főállásban gyermekorvos/óvónő/stb. Vagy inkább 12 évesnek tűntem, mikor angol nyelven leveleztem velük. ;] Minden esetre félretettem, és majd akkor fogyasztom el, mikor a blokkot szerelem. :DDD )
    A blokk is szépen külön csomagolva: [link] Még egy apró felszerelési útmutató is jár mellé, nem beszélve arról, hogy a mellékelt csavarokhoz való imbuszkulcs is bundle, nehogy mérgelődjön a vevő, ha épp ez a méret kallódott el otthon, és emiatt csúszik a felszerelés: [link], thermal pad is van bőven mindenre.

    Blokk felülről, és alulról: [link], [link], [link]. Oldalról nézve látszódik a kör alakú fényezőkorong munkanyoma, de alapvetően elég jól tükröz a GPU-val érintkező felület: [link]

    Végül, csak így saccra, de ellenőriztem a menet alatti vájat átmérőjét, mert szemre mintha nem lenne HF, de igencsak megvan ez alsó hangon 10mm. Egy tűt állítottam a talpához (ahol már nem a záródugó, hanem a műanyag tető kezdődik, és filctollal bejelöltem az 1/4-es menet aljánál. A tűt egy HF csatira tettem, ami bőséggel, tehát a méreszköz skálájának jelölésének külső peremétől a másik jelölés külső pereméig leolvashatóan 10mm-es: [link]. A kép szar lett, de a lényeg hogy saccra 9-10 mm közt van a csatlakozó utáni belső átmérő. Tehát nem kötelező párhuzamosan kötni HF rendszerben sem...

    Tehát végül is elégedett vagyok a német gyártmányú blokkal, és a pc-coolig.at webshoppal is. Ahhoz képest, hogy külföld, hamarabb ért ide a csomag, mint ha belföldön hozta volna a posta sima, nem prioritásos levélként, és a végösszeg a csomagküldő szolgálattal együtt is lényegesen kevesebb volt, mint ha itthon vettem volna meg. Az e-mailekre is rögtön válaszoltak, gyorsan útnak indították a csomagot. Még apró ajándékokra is lehet számítani. :))

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Aktív témák