Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Mlacee

    tag

    válasz nemethati #25627 üzenetére

    (szerk:képek átcsinálva linkekké)
    Kösz szépen a választ, jelenleg alternatív megoldást keresek pumpa ügyben, egy kicsit erősebbre lesz szükségem szerintem , de árban már túl magasan járok ahhoz képest, ahogy a tervezés elején álltam költségvetés ügyileg.

    Itt van pár kép a radikról, megjegyzem a már egy hete tartó ecetes subickolás előtt készültek (sokkal jobban néznek ki azóta):

    A két radiátor
    Kisebb közelről
    Csövekben lévő szalagok
    Kisebb csövei

    A nagyban hűtőolaj van és büszkén mondhatom hogy többórányi munka után már mindkét felén egyenesek a lamellák :)

    A kisebb radiátorra két 12 centis fan megy rá forditva tehát a radiátor a CD-rom helyén lesz fent, rajta pedig ez a két ventillátor lesz forditva és szivják le róla a meleg levegőt a házból felfelé amin is lesz két kör furat. A kicsi lamellái nagyon sűrűk, a ventillátor kb fél centi távolságra lesz a raditól (ahogy a két oldalán lévő tartóelem van,mert pont nem fér rá miatta a két 12es venti, meg egy kicsit távolabb is akartam a szélzaj miatt).
    A nagyobbik radiátoron 14 cső fut keresztül, sorba kötve. Szerintem ehhez egy 1000 liter/órás pumpa lenne jobb. Körbekérdezősködök akvarisztikai üzletekben hogy mi a kínálat.

    Dobtam a Viscoolos terveket és Subcoolingos blokkokat tervezek. Két méter cső remélem elég lesz (1m UVs , 1m sima), noha UVs csövet nem találtam a kinálatban igy az a második helyről lesz rendelve(nem tudom mennyire ismeritek www.tichepc.sk).

    A tartályt a nagy radiátor elé szánom, de kérdés hogy ha nem a rendszer legmagasabb pontján van akkor mennyire szolgálhat jó légtelenítő és feltöltőként. Lehet a feltöltéshez fúrnom kell egy DangerDen féle lyukat a gépház tetejére és elágazással belevezetni a fenti radiátor elé egy csövet.

    Megyek vissza kutakodni a neten, hátha olcsóbb lesz a dolog :)

    [ Szerkesztve ]

    Will work for FSB!

Aktív témák