Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Lucif-R

    senior tag

    válasz tinda #19603 üzenetére

    Szett ami nem olcsó de üt:
    Pumpa: Laing D5 Vario vagy Laing-DDC-1T ( 1 forrasztással már DDC Ultra
    CPU : D-Tek FuZion v2 universal
    GPU : EK-FC4870-X2-CF
    NB SB MOSFET : [link]

    Tartály :

    EK-Multioption-RES-150 plusz EK-ANTI-Cyclone

    Csövezés : Tygon vagy ClearFelx 9,5mm / 14,5mm ( Tygon kicsit jobb de 3-4x annyi mint CF )
    Csatlakozók : HF 10mm-s G1/4-es csatik
    Folyadék: 10:1 desztvíz+glykoshel, vagy ha kő a látvány akkor AQ-s UV löty.

    Érdemes szűrőt tenni a rendszerbe, nekem jól jött, de az már csak ilyen végső okosítás :U 3-4kban van, plusz két HF csati ( HF - highflow )
    Nem irtál olyat pl hogy mennyit költenél rá a dologra. Ha ennyire extrém dolgokat extrémül tűteni szeretnél az "extrém" drága. Nem írtad hogy mennyire kell hogy mobilis maradjon a szerkezet, hogy hova szeretnéd a radit... Radi elhelyezés nagyon fontos, mert ha kintre akarod akkor akár egy olyan radid is lehet amin 3x3 12cm-s AC venti elfér. Vagy olyat ami 4x12cm-es ventit befogad. Ha a házban akarod ezt hűteni... :U hát akkor NE tedd... aházon belüli radi amúgy sem a legjobb megoldások zászlóshajója.

    Fenti lista completten olyan 100-120k lesz. Esetleg lehet még HDD-t hűteni halkítani ha vannak ilyen vágyaid az még egy 20k kb bár inkább 25k ( ez két HDD-re van méretezve zárt oldalt alul hűtött dobozolt hangtalan megoldás )

    ps.: Nézzél szét adatlapjainkon látható képtáras meg egyéb linkeken a mi rendszereinkért, tippek ötletek "végtelen" tárháza ;)

    szerk.: NB SB MOSFET nem árt ha hűtve van egy tápos lapnál, főleg ha VGA-t is meg a CPU-t is meg akarod rántani. Beszerzési árakkal, beszerzéssel és pontos NB SB MOSFET tipussal fordulj bizalommal Nyugdíjas fórumTÁShoz :K

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák