Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Lucif-R

    senior tag

    ...sok a hülyeség... :DDD 100 hszt irtatok kb... nem ajánlom az UV csövet... az gyász... a folyadék legyen az UV-s és igy a tartályban is szépen fog mutatni. :K Nemmelesleg nagyon jól lehet majd látni ha valahol ereszt a rendszer... :K ( tapasztalat... UV zöldikés vagyok ) UV zöld/kék/akármilyenkb lötyit Nyugdíjasnál lehet találni.

    Ami radikat lentebb belinkeltél... :( Extrém az okés de az a single radi az mi...azt minek ajánlod kb 3at kéne venni hogy legyen értelme nekiesni a mókának.

    Fill Port meg teljesen felesleges dolog ... lecsavarod a tartály tetejét azt ott itatod én is igy csináltam... teljesen felesleges kiadni rá imho. :F

    Csőszorításos móka, sztem az is tökély megoldás ha nem zubog igy a víz max 1-2 csepp meg senkit sem érdekel hiszen a géped ha minden igaz kikapcsolt áramtalanított állapotban pihen. Nekem pl a tartályból ki és az utolsó blokkból ki van egy elzárható szelepem a cserélgetés szerelgetés végett.. monnuk sztem a 9,5es csövet az életben nem vakarom le a 11es csatikról... :DDD az tuti...

    bencesoldier: tripla extrem radit neked... aproban van keressed ha még el nem kelt.. folyadéknak mint irtam UV-sat és ne a csöveket mert a tartályban sztem hülyén fog kinézni... :U A fő rendszerek legyenek nagyok, radi, tartály, szivatyú, csőátmérő. A blokkokat olcsób és egyszerűbb cserélgetni mint a lentebb irtakat imho.

    ui.: sok sörön vagyok túl... de még egyet asszem lehörpintk... :R :DDD

Aktív témák